11, akože úplne prvotný pocit bol taký ten yayyy, stala sa zo mňa žena, wohooo
o mesiac to bolo preklínanie toho, že som sa narodila ako žena a pokračuje to doteraz
viem presný dátum a tento rok som na výročie v krčme pripíjala na to! (zdalo sa mi to úplne trápne ale zároveň super, ale asi to tak vyzeralo len v mojej opitej hlave).
ale nepotrebujem to tu hovoriť, že kedy to bolo, nemyslím, že je to nejak podstatná informácia.
len som sa rozplakala keď som to mamke povedala a neviem, asi som sa toho celého bála.
a mala som sa prečo. nenávidím krámy fuj.
11 som mala, nemusela som byt krpata jak prevratene vedro, kebyze to trosku pocka a vedela som uz davno, ze je to na pol zivota, to ma nejak nesokovalo
Len som dlho mavala ukrutne krce a desatdnove krvacanie, to nastastie preslo len v ukrutne krce a hnacky doteraz
asi okolo 11-12 a úprimne povedané bolo mi to jedno, len ma sralo, že som si zašpinila úplne nové biele kraťasy ... a dnes po 7-8 rokoch mi to je stále jedno
no nikdy ma to netešili... a vôbec som to nechcela... niektoré spolužiačky sa tešili z toho a hrali s apotom sa dospelé, lebo ony už krámujú ale ja som nechcele byť "dospelá" a neznášam krámy a nikdy ich rada mať nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
No a pocit to bol príšerný. Plakala som,joj, celé zle
ale teraz na to spomínam s úsmevom..
o mesiac to bolo preklínanie toho, že som sa narodila ako žena a pokračuje to doteraz
viac nepotrebuješ vedieť
ale nepotrebujem to tu hovoriť, že kedy to bolo, nemyslím, že je to nejak podstatná informácia.
len som sa rozplakala keď som to mamke povedala a neviem, asi som sa toho celého bála.
a mala som sa prečo. nenávidím krámy fuj.
a bol to nechutný mokrý pocit v jedno hnusné školské poobedie a myslela som si, že umieram zrejme. to, že ma to čaká do menopauzy som vedela.
@14 jaaj kupte mu uz,dakto prirucku ako byt aspon trosicku vtipny
DD)
@lyterka nechápem, čo ti je nejasné
eee....v príme (čiže akoby 5.roč.) som bola....to som bola 2. z triedy, len 1 ma predbehla...
i was like whaaaaat
Len som dlho mavala ukrutne krce a desatdnove krvacanie, to nastastie preslo len v ukrutne krce a hnacky doteraz
a vedela som o tom že to budem mať ešte dlllho už dávno a skôr ma potešilo, že to nie je do smrti