Možno sa vám bude zdať dosť hlúpa otázka ale naozaj sa pýtam len tak zo zvedavosti...da sa nejako znížiť počet dní pri krvácaní?prosim neodkurujte ma ale nemam ju este dlho a nemam sa ani tak koho spytat...vopred diky
niekdy si prajem ,aby aj chlapy dostali kramy...vobec si nevedia predstavit ake to je hrozne a ako to niektore baby boli.Akoze ja som v pohode ,ale vela mojich kamosiek to maju brutalne...Akoze znizit pocet dni sa da jedine ak sa dohodnes so svojou lekarkou a ona by ti mala nejako pomoct v pripade aj dlzka tvojho menzesu nieje v poriadku ked trva dlhsie ako 8 dni...inac sa nic neda robit,poväcsine sa predpisuje antikoncepcia...
amfel teba asi do vojny neposlu uz ale skus si predstavit ze lezis dva dni v bolestiach, nemozes sa ani pohnut, požral by si aj 100 ibalginov len aby si na 5 minut necitil tu strasnu bolest...a si nemysli ze to len brucho moze bolet..ja vtedy umierama mam vs ebe tolko liekov ze dam si jednu lyžičku piva a konec som K.o.
jabuko, reagoval som na vyrok "Niekdy si prajem ,aby aj chlapy (i) dostali kramy" a myslel som to vseobecne, a po druhe, boli casy ked to byvalo kazdy tyzden, nie mesiac
ja som stastna, ze dostavam menstruacia a budem mat raz svoje deti, za tu bolest mi to stoji. Aj ked niekedy mi byva brutalne zle, lebo mam problemy aj s krvou.
A skratit alebo zoslabit sa to da liekmi, ale to ti musi predpisat gynekologicka, podla toho, ci to mas v norme alebo nie.
boze..aj ja kazdy mesiac trpim strasnymi bolestami,vtedy by som radsej skocila pod auto!a zase tabletkami sa moc napchavat nechcem..ale ked je to uz nutne,tak co uz..ale Ibalgin je picovina..nici oblicky..
ja sa chcem spytat (chalanov aj bab),co hovorite na sex pocas menstruacie???urobili by ste to,alebo radsej tych par dni pockali??ma s tym niekto skusenost??
ja osobne s tym skusenost nemam, len mi o tom hovorila kamaratka a bola som trochu znechutena...
joj milujem tieto diskusie ze baby maju menzes tak chalani su najhorsi na svete... omg a co my vam za to mozeme? a my nemame svoje problemy? baby furt len na seba myslia, nic proti...
benci hej vy za setko mozte ... sak to je len nasa tixa zavist za ulahcenie zivota nikto tu nespomenul ze za to mozu chalani omg ... nie vsetky myslia len na seba
ale...teda ja som moc stastna z tych kramov neni...ako prala by som chlapom aby to aspon raz zazili...si davat tyzden pozor a ze mame byt happy z toho ze mozme mat deti tejto dobe trocha naivne nie?
boze baby nechajte to tak im to nevysvetlite...pretoze to nezazili tak to nevedie pochopit...a budu to porovnavat k vojnam a vraviet nam ze mame byt stastne ze mozme mat deti....boha!!!!mi rozum zastava obcas!!ale fakt sa nema vyznam sa o tom s nimi bavit....
Viete co baby...no ja by som chcel mat kramy aspon na 2 dn aby som vam dokazal ze je to pica...takisto ako porod...chlapy cely zivot makaju a zeny sedia na pici..nech idu robit chlapsku robotu
sa idete po... z toho ake to vy baby mate strasne nevravim zo to je prijemne ale my chlapy musime znasat aj ovela horsie veci a nerobime popritom take velke Halo
kleo chces odpoved? ked mam kramy, tak prve 3 dni by som strelila kazdemu, kto by sa ma dotkol od pasa dole. som na to dost citliva vtedy. a potom 4,5 den to sa uz da, to je uz len take koncenie, samozrejme, ze vzdy s kondomom, bez neho by som do takehoto niecoho rozhodne nesla.
spoluziacka mi o tom hovorila a ja som sa skoro z toho isla pogrcat ...povedala mi, ze myslela si ze kramy sa jej uz skoncili a chcela jebat,a po sexe zistila ze jej krv zacala tiect znovu a jej frajer prekvapeny aj zhrozeny ked vytiahol trochu zafarbenu ,,palicku,,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a asi aj škoricu, ale nie som si ista..ešte som to neskušala
amafrel c7: ale nezazivas tie bolesti pravidelne kazdy mesiac...
alebo sa mylim?
A skratit alebo zoslabit sa to da liekmi, ale to ti musi predpisat gynekologicka, podla toho, ci to mas v norme alebo nie.
ja sa chcem spytat (chalanov aj bab),co hovorite na sex pocas menstruacie???urobili by ste to,alebo radsej tych par dni pockali??ma s tym niekto skusenost??
ja osobne s tym skusenost nemam, len mi o tom hovorila kamaratka a bola som trochu znechutena...
a nikto mi nemoze odpovedat na otazku.. c.22
heh..jasne...s kondomom to je samozrejmost...
spoluziacka mi o tom hovorila a ja som sa skoro z toho isla pogrcat ...povedala mi, ze myslela si ze kramy sa jej uz skoncili a chcela jebat,a po sexe zistila ze jej krv zacala tiect znovu a jej frajer prekvapeny aj zhrozeny ked vytiahol trochu zafarbenu ,,palicku,,...