noo... tak ak nemas podozrenie.. ze mozes byt tehotna.. tak len nejaky cas este vyckaj, ci nedojdu same.. a chod k doktorke.. ti pichne vyvolavacku..a pak nasadi lieky.. ktore ti cyklus upravia
chod doktorovi moze ti to sposobit aj neplodnost,ja som na to musela ist a potom nadavali ze som dosla neskoro,cim neskorsie prides tym dlhsie sa budes trapit s injekciami a behanim po doktoroch
...moja kamoska nemala raz 9mesiacov a potom dostala...a nikde nebola....a mne teraz meskali skoro 5 mesiacov lebo som mala hroznu podvahu, schudla som, ale akurat predvcerom som dostala take slabucke...
a čo tak skúsiť gynekológa? máš 17 rokov, predpokladám, že krámy by si už mala mať ustálené. je dosť prípravkov na pravidelnosť, tak načo sa zajebabrávať s vínom a kúpeľom?
neprivolas ich, ked sa snažíš...90% vojho tela nekedy ovlada sama psychika, to ze sa teraz bojis ze ich nemas a chces ich, ti to len oddialuje..tak ako ked sa baby boja, že su tehotné, myslia na to a telo sa boji tiež, preto si ich nepripusti.je to normalne, ovplyvni to každa mala stresova situacia...
no ja mam ten isty problem, akurat ze je to este len piaty den... a nie som zvyknuta na to, ze by mi meskali a mam stres, ci to nemoze mat nejaku zdravotnu pricinu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak si nemala sex,tak by to malo byt take zle a vazne,ci?
Sorrka ak trepem blobosti.
to je milé :d