Caute baby, mala som viackrat nechraneny pohlavny styk, ale partner sa do mna "neurobil"..menstruaciu mam vzdy ako hodinky, ale teraz meska "uz" 1 den..stres nemam ziadny, lebo som pocula, ze aj to moze oddialit menstruaciu. Co si o tom myslite ?
Jeden deň je podľa môjho názoru veľmi málo na to, aby si začala mať unáhlené závery... avšak keď bezproblémov praktizuješ nechránený sex, vidím to ako otázku času kedy sa budeš obávať právom
nechapem preco nepouzivate prsiplaste..to je az take obtiazne nasukat si penis do tej gumenej veci a potom kefovat co vam hrdlo raci, bez nejakych postcoitalnych stresov?
@mefistofel tak kondom stoji od nejakych 3€ za 3 v tom beznom baleni, az 7€+drobne za 12 kusov, co je ale nepodstatne..ale tak..ja by som napriklad nevedel niekoho obstastnovat a pritom nemat pocit "ochrany" a uvolnenia, v zmysle, ze ak nema vo vagine spendliky alebo zuby, nic sa nemoze stat
pocula si uz o "kvapockach lasky"? vylucuju sa pred vyvrcholenim a teda nechraneny pohlavny styk nebrani v tom aby sa nejake do teba dostali.. a cez plodne dni z toho mozes otehotniet kludne
Ake chces vediet skusenosti? Prerusovany pohl. styk je formou ochrany, ktory sa odporuča parom, ktori by tehotenstvo skor uvitali. Kvapocky lasky, ktore su vylučovane pred vyvrcholenim môžu ale nemusia obsahovať spermie. Samotne otehotnenie je možné cca počas 12 hodin do mesiaca. Okrem toho existuje aj nehormonalna tzv. lokalna forma antikoncepcie. Meškanie menzesu môže byť sposobene zapalom,posunutim ovulacie, alebo niecim inym. Neviem, co by som k tomu dodala
@2710 skusenosti...?...no podla PI a skusenosti mnohych je to tak, ze kludne tehotna byt mozes....(ale aj nemusis...)....ako fakt netusim, co konkretne tu chces pocut?
@2710 len tak pre info, menstruaciu mozes mat, aj ked si uz tehotna, len to nie je prava menstruacia, lebo ked uz sa vajicko oplodni, tak logicky, ziadna menstruacia nemoze prijst
citala som, ze to je krvacanie z uzhiezdovania sa vajicka, ktore trva mozno den-dva a je dost slabe
no citala som, ze niektore zeny mali menstruaciu az do 4. mesiaca tehotenstva a tomu uz vobec nerozumiem
samozrejme menstruaciu mozes mat aj pocas celeho tehotenstva. ale rozdiel je jasne viditelny. nemozes krvacat silno ako normalne, ked sa odlupoje sliznica. ak nastane krvacanie v rannych stadiach teh. ide skor o tmavo cokoladovu krv a vo velmi jemnej intenzite, nieco ako ku koncu normalneho menzesu.
@2710 po 1 tak ti treba, nemas sukat bez ochrany a po 2 az po 10 tich dnoch sa ti zacnu vylucovat hormony tehotenske, takze je zbytocne si teraz robit test... takze cakaj... a stresuj... tak ti trba no co dodat
do 10 dní je normálne meškanie menštruácie, ktoré môže byť spôsobené mnohými faktormi (napr. stres, choroba, prechladnutie) A ak ti nepríde do 10 dní tak si jednoducho kúp test, ktorý má aj tak zmysel až po tých 10tich dňoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ze ti tu 10 ludi povie, ze urcite niesi tehotna aby si bola kludna?
kup si test stoji az neuveritelne DVE eura
Zakladať takéto fóra. Hm.
Len ťa vysmejú a aj tak nepomôžu, keď tak gynekológ.
nes si zodpovednosť za svoj nezodpovedný prístup k sexuálnemu životu.
pockaj este tyzden, kup si test a uvidis.
a fakt, ten stres ty mas asi na gombicek, ked to pises tak ako by sa dal vypnut/zapnut.
19rokov...hm...
citala som, ze to je krvacanie z uzhiezdovania sa vajicka, ktore trva mozno den-dva a je dost slabe
no citala som, ze niektore zeny mali menstruaciu az do 4. mesiaca tehotenstva a tomu uz vobec nerozumiem
nauci? az ked bude neskoro? nech radsej nesexuju, ked na to nemaju rozum
@momoglamorous .. naučí neboj ..
alebo chceš proste počuť výsmech?
nič iné v tom nevidím