hej este pocas tyzdna, ale nie v podobe sladkosti a ja som tiez kupila mame
ale zrejme sa este objavi nieco rano, lebo mama dosla z potravin dnes len so zemlami, co by v zivote iba kvoli jednej veci nesla do obchodu
ani som si nedala topánku nikde... srať na to, aj tak by som tam dostala presne to, čo si môžem ísť zobrať do špajze a už to nemá nijaký význam, myslím, že ma to bavilo len keď som mala tak 5 rokov a ráno som sa budila čo najskôr a bola som nekonečne šťastná keď mi z čižmy trčali nejaké sladkosti.
a v poslednej dobe dostávam toľko čokolády, že už len čakám, kedy dostanem aj cukrovku
bola som hrozne smutna ze nic nedostanem lebo nie som na mikulasa u rodicov ale filip je tak super ze mi poslal mikulasa v baliku takze uz nie som smutna a budem maaaat aj ked to este neprislo
jop... je na to ešte skoro... a neviem, ak sa rátajú testy, vypracovávania cvičení, nedostatok spánku a ešte aj pochmúrna nálada... tak bol Mikuláš ku mne veľmi štedrý
@patusko ale pochopila, len že včera si bol naladený na hádanie sa so mnou, tak som sa hádala.
ale dúfam, že dnes už nie lebo dnes nemám toľko času ako včera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale zrejme sa este objavi nieco rano, lebo mama dosla z potravin dnes len so zemlami, co by v zivote iba kvoli jednej veci nesla do obchodu
a v poslednej dobe dostávam toľko čokolády, že už len čakám, kedy dostanem aj cukrovku
@patricino
@domssy
ale mikuláš chodí dnes
ani sa ti nečudujem
my si dávame ovocie
@patricino áno máš pravdu
takže, čo ty?
to naozaj? tomu som úprimne rada
@dogyno
už sa prichystaj na spánok lebo o 23-ej ideme spať
a zajtra už asi nedostanem nič
ani sam tomu neveris