@lensex prieskum ??? robis nejaku studiu alebo prieskum len pre teba??? sorry ale toto je komunitny portal studentov , teenagerov a skus si tipnut kolko z nich uz malo analny sex...ak chces robit prieskum tak si zvol zber udajov na inej stranke kde mas lepsiu reprezentativnu vzorku uzivatelov...
@aguri500 neviem, ako to bolo myslene, ale myslim si, ze keby tu mame sancu zistit, kolko % uzivatelov s tym maju skusenosti, dockali by sme sa mozno zaujimavych cisel. Ja osobne viem napriklad o pripadoch, ked dievca chcelo byt este panna (ehm 16 rokov), ale s analnym sexom problem nemalo V dnesnej dobe sa o tom vsade pise, taburizovana tema to uz nieje urcite a teenageri radi experimentuju, kedze sa im buria hormony...
Ale suhlasim s @18miki18 , tu sa zeny nepriznaju...zvacsa sa nepriznaju ani k tomu, ze ten analny sex maju - nieto este aby ti povedali, co im na tom vadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak naco sem lezies? Fakt nepochopim taketo individua. Ked sa mi nieco nepaci, alebo nechcem, tak sa tomu vyhybam.
Pre tvoju informaciu, ide cisto len o prieskum, co zenam vyhovuje, respektive nevyhovuje. Nie som odkazany na honenie.
Ja som zase mal vacsinu, ktorym to nebolo velmi po voli, preto sa pytam vacsej vzorky respondentov, ale ako pozeram tak pisu iba sami muzi.
stále žijeme v tabuizovanej spoločnosti a nie každý má potrebu sa chváliť čo robi/nerobí v posteli
Ale suhlasim s @18miki18 , tu sa zeny nepriznaju...zvacsa sa nepriznaju ani k tomu, ze ten analny sex maju - nieto este aby ti povedali, co im na tom vadi
Pokiaľ má niekto pohlavný styk so ženou a mieni experimentovať, má hubu, opýtam sa danej "dámy" v danom čase, na danom mieste.
Suhlasim, ze to zavisi od konkretnej damy, ale zaujimalo by ma celkovo aky maju k tomu postoj zeny.