Dostal som ponuku byť milencom zadaného gay muža. Tento muž sa mi páči- ale neviem, čo taký milenec robí!!! Ešte nikdy som nebol milencom niekoho. Mám sa nechať vydržiavať, alebo len s ním sexovať??? čo mám vlastne robiť- resp. ako sa mám správať!!
@milli666 - sorry, ale dosť dobre nechápem, ako môže takúto otázku položiť niekto, kto má 23 rokov a práve na takomto fóre... Ale aj tak si myslím, že nech ti napíše ktokoľvek čokoľvek, zariadiš sa len a jedine podľa seba...
@6 a kde som to mal podľa teba založiť??? Ide o homosexuálnu tému, resp. otázku a čo keď mám 23r - zaujíma ma to, čo si myslia o tom iní!!!
A čo sa týka otázky- od 16r som ešte nemal vzťah, hľadám, hľadám už strašne dlho osobu, s kt. by som mohol mať v vzťah!! Samota mi lezie na nervy- tak som si myslel, že prečo nie- aj milenec nie je zlá pozícia- však ked neprší, tak aspoň nech kvapká!!! A ako každý človek, a to bôž muž, mám svoje potreby a už ma nebaví mať jednorázovky (kt. zas tak často nebývajú- nie som kurva), chcem stáleho partnera na sex!!
@9@milli666 - mno.... dalo by sa predpokladať, že v 23 rokoch už človek má nejaké tie morálne zásady a názory na to, ako sa správať... Ak chceš byť len niekoho milenec - je to tvoja vec, lenže ak - ako píšeš - hľadáš VZŤAH, tak tadiaľto cesta nevedie... Uvedom si totiž, že ak je ON s ním už 10 rokov, asi to má nejaký dôvod a dá sa predpokladať, že ty budeš v tom prípade vždy hrať len druhé husle - ak ti to bude stačiť a bude ťa to uspokojovať, budiž....
Ak sa chceš nechať vydržiavať - v tom prípade neplatí to "nie som kurva" - možno zatiaľ nie, ale potom budeš. Ale ujasni si najskôr, či ti ide len o sex (a peniaze) alebo o skutočný vzťah... Neverím tomu, že si v dnešnej dobe nenájde gay partnera.... aj keď možno nie na celý život, ale ak naozaj chce - určite nájde niečo viac, než len ´rýchlovku´...
@10 hej??? Tak potom ja mam šťastie len na samých takých, kt. chcú len sex-
a si predstav, že na peniaze nie som- dostal som ponuku sa vyspať s chalanom za 30.000,- a neprijal som ju- takže prachy tu nehrajú rolu!!
Na moju otázku, prečo je s ním ešte mi nevedel odpovedať- ja som mu na to povedal, že už ide asi o zvyk- a on po dlhšom váhaní povedal, že mam asi pravdu.
a ako som už napísal- som muž s potrebami (dosť veľkými) a riadim sa heslom- ked neprší- tak nech aspon kvapká
@12@milli666 Chcel si názory ale podľa toho, čo píšeš v @12 , máš v tom asi jasno, tak neviem, načo sa vlastne pýtaš... presne o tom som písal v @6 ....
@milli666 neviem, kto si, čo si, keď sa hladáš tvoja orientácia asi nie je 100% a preto to váhanie.
ja mám milenca Mária, ktorého si vydržiavam 3 roky, navzájom rešpektujeme svoje názory, požiadavky, ale to neznamená, že sa aj nevieme riadne posekať, to jednoducho k životu patrí.
dôležity je vek partnera a jeho nároky a názory na život........
nerozumiem však tomu, že si človek s veľkými potrebami a odmietneš 1.000,-€, pritom napíšeš keď neprší tak nech aspom kvapká....
určite však platí, keď mi je niekto sympatický, tak prístup k takému človeku je iný ako k nejakemu debilovi, každopádne to záleži od teba, ja som ho nevidel, za skúšku s ním ti hadam nikto neda po hube a ako sa hovorí čas ukáže a nakoniec môžeš kdikolif odejít....
neviem asi vo vašich vzťahoch je to iné ako v heterosexuálnych alebo sa mýlim? pretože so mnou keby chlap nespal 2 roky, tak ho pošlem kade lahšie sex do vzťahu patrí. aj keď je to homosexuálny vzťah..
a k tvojej dileme. ak ťa priťahuje, prečo nie? ale podľa mňa je podivín ten chlapík, pretože očividne mu ten vzťah nevyhovuje, tak na čo potom s ním zostáva? .... prečo nie je s tebou?
@29- no tak videli sme sa len 2x a popravde- neviem čo na mne vidí- som štíhly chalana, nenosím nič extravagantné, nereprezentujem sa na verejnosti ako gay- proste som tuctový ako sa hovorí a aj tak ma vyhľadáva a chce sa so mnou stretnúť. Vždy ked sa stretneme tak sa máme o čom porozprávať a snažím sa vyriešiť aj jeho vzťah s tým chalanom- možno som debil, ale myslím si, že ak je už s ním 10r a on si hľadá milenca, tak tam niečo je, čo treba vyriešiť!!
Naposledy, ked sme sa stretli tak zašiel až tak ďaleko, akoby sa pohrával s tou myšlienkou, že sa s ním rozíde a skúsi to so mnou (aspon ja som mal taký pocit, lebo mi položil otázku- že ak by bol bez partnera, či by som to s ním neskúsil). Možno s ním len lomcujú hormóny a možno nie!!!
@22 no určite som nemyslel s finančnými ale s inými- osobne sa mi moc nepáči, ak ma chce vydržiavať- to by som sa fakt potom mohol cítiť ako niekto, kto chodí za prachy (až tak hlboko som zatial neklesol)!! A tá veta- že ked neprší- tak nech aspoň kvapká bola myslená tak, že bude aspoň častejšie sex
uz davno som rozmyslala a porovnavala pocit toho kto podvadza a toho skym podvadza ... ten co chce podviest ma jasno v tom co chce spravit, teda to odsudzujem .. a clovek s ktorym podvadza .. moze tomu vsetkemu zabranit alebo sa minimalne natom nepodielat ...
Tu pises jak keby si bol hrdy nato ze ta chce za milenca, ber to tak ze ked nie ty tak niekto iny, a pomysli nato ako sa budes citit ked sa potom stretnes s jeho partnerom ....
Nakoľko si milenec vybral teba tak budeš pravdepodobne uke...
Čo je tá najlepšia možná možnosť (/_^)
Byť na tvojom mieste, a ver tomu že by som za to dala všetko tak by som sa ním nechala rozmazlovať...
Doslova a dopismena ho nechať brať ma ako takú tú roztomilú krehučkú vecičku ktorú treba uspokojiť...
A to či s ním len sexovať alebo niečo viac, to musíš cítiť ty sám...
Ale musíš taktiež rátať s tým že keď by si ho mal rád tak by ťa aj tak možno bral len sexuálnu hračku...
Ale nikdy nevieš ako to skončí...
No na tvojom mieste by som fakt neprosila cudzích ľudí o rady akurát tak ťa to zmetie a sám nebudeš vedieť čo chceš a to môže dopadnúť len zle!
Takže ver sám sebe a nie ostatným! (/_^)
Dobre a neviem načo to tu vypisujem keď celý princíp tejto správy spočíval v tom že je to proste nenormálne moc roztomilé a že ti strašne moc závidím... (/_T)"
Milujem gayov a fakt by som dala čokoľvek za to byť jedným z nich...
ten pocit, že som niekoho štetkou a musím sa mu podriadovať vo všetkom aj v sexe ako nejaká kurwa to je nedôstojné pre človeka, ked sa zanho ovšem považuješ neviem mno.A ty si podla všetkého rozbíjač vzťahov....ty by si bol schopný rozrušiť ich vztach to si nejaký charakter ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
na tvojom mieste by som mu rozbil hlavu za to ze chce podvadzat svojho partnera !
jediné čo budeš robiť je to, že budeš počúvať, aký je jeho frajer a spávať s ním. všetko v tajnosti a bla bla...
A čo sa týka otázky- od 16r som ešte nemal vzťah, hľadám, hľadám už strašne dlho osobu, s kt. by som mohol mať v vzťah!! Samota mi lezie na nervy- tak som si myslel, že prečo nie- aj milenec nie je zlá pozícia- však ked neprší, tak aspoň nech kvapká!!! A ako každý človek, a to bôž muž, mám svoje potreby a už ma nebaví mať jednorázovky (kt. zas tak často nebývajú- nie som kurva), chcem stáleho partnera na sex!!
Ak si sám- tak by si to mal pochopiť!!!
Ak sa chceš nechať vydržiavať - v tom prípade neplatí to "nie som kurva" - možno zatiaľ nie, ale potom budeš. Ale ujasni si najskôr, či ti ide len o sex (a peniaze) alebo o skutočný vzťah... Neverím tomu, že si v dnešnej dobe nenájde gay partnera.... aj keď možno nie na celý život, ale ak naozaj chce - určite nájde niečo viac, než len ´rýchlovku´...
a si predstav, že na peniaze nie som- dostal som ponuku sa vyspať s chalanom za 30.000,- a neprijal som ju- takže prachy tu nehrajú rolu!!
Na moju otázku, prečo je s ním ešte mi nevedel odpovedať- ja som mu na to povedal, že už ide asi o zvyk- a on po dlhšom váhaní povedal, že mam asi pravdu.
a ako som už napísal- som muž s potrebami (dosť veľkými) a riadim sa heslom- ked neprší- tak nech aspon kvapká
@18
podaktori sa tu bez neho ani nevyseru
To na Birdz nepatrí
ja mám milenca Mária, ktorého si vydržiavam 3 roky, navzájom rešpektujeme svoje názory, požiadavky, ale to neznamená, že sa aj nevieme riadne posekať, to jednoducho k životu patrí.
dôležity je vek partnera a jeho nároky a názory na život........
nerozumiem však tomu, že si človek s veľkými potrebami a odmietneš 1.000,-€, pritom napíšeš keď neprší tak nech aspom kvapká....
určite však platí, keď mi je niekto sympatický, tak prístup k takému človeku je iný ako k nejakemu debilovi, každopádne to záleži od teba, ja som ho nevidel, za skúšku s ním ti hadam nikto neda po hube a ako sa hovorí čas ukáže a nakoniec môžeš kdikolif odejít....
a tie tri 666 ma hrozne vystrašili........filip
@kolini fujky fuj máš pravdu.......filip
Veď skús. Je to tvoj život. Ak sa ojeklameš tak sa aspoň poučíš...
a k tvojej dileme. ak ťa priťahuje, prečo nie? ale podľa mňa je podivín ten chlapík, pretože očividne mu ten vzťah nevyhovuje, tak na čo potom s ním zostáva? .... prečo nie je s tebou?
Naposledy, ked sme sa stretli tak zašiel až tak ďaleko, akoby sa pohrával s tou myšlienkou, že sa s ním rozíde a skúsi to so mnou (aspon ja som mal taký pocit, lebo mi položil otázku- že ak by bol bez partnera, či by som to s ním neskúsil). Možno s ním len lomcujú hormóny a možno nie!!!
@22 no určite som nemyslel s finančnými ale s inými- osobne sa mi moc nepáči, ak ma chce vydržiavať- to by som sa fakt potom mohol cítiť ako niekto, kto chodí za prachy (až tak hlboko som zatial neklesol)!! A tá veta- že ked neprší- tak nech aspoň kvapká bola myslená tak, že bude aspoň častejšie sex
@22 asi fakt neviem čo chcem
uz davno som rozmyslala a porovnavala pocit toho kto podvadza a toho skym podvadza ... ten co chce podviest ma jasno v tom co chce spravit, teda to odsudzujem .. a clovek s ktorym podvadza .. moze tomu vsetkemu zabranit alebo sa minimalne natom nepodielat ...
Tu pises jak keby si bol hrdy nato ze ta chce za milenca, ber to tak ze ked nie ty tak niekto iny, a pomysli nato ako sa budes citit ked sa potom stretnes s jeho partnerom ....
Tak toto je pre mňa veľmi zaujímavá téma...
Nakoľko si milenec vybral teba tak budeš pravdepodobne uke...
Čo je tá najlepšia možná možnosť (/_^)
Byť na tvojom mieste, a ver tomu že by som za to dala všetko tak by som sa ním nechala rozmazlovať...
Doslova a dopismena ho nechať brať ma ako takú tú roztomilú krehučkú vecičku ktorú treba uspokojiť...
A to či s ním len sexovať alebo niečo viac, to musíš cítiť ty sám...
Ale musíš taktiež rátať s tým že keď by si ho mal rád tak by ťa aj tak možno bral len sexuálnu hračku...
Ale nikdy nevieš ako to skončí...
No na tvojom mieste by som fakt neprosila cudzích ľudí o rady akurát tak ťa to zmetie a sám nebudeš vedieť čo chceš a to môže dopadnúť len zle!
Takže ver sám sebe a nie ostatným! (/_^)
Dobre a neviem načo to tu vypisujem keď celý princíp tejto správy spočíval v tom že je to proste nenormálne moc roztomilé a že ti strašne moc závidím... (/_T)"
Milujem gayov a fakt by som dala čokoľvek za to byť jedným z nich...
s tebou ani kamoška nevdržala dlho, asi prečo?
ved idú 17-20 zajkovia roky letia
a keď neprší aspon nech kvapká, možno máš pred sebou to čo hladáš nepremárni šancu
2.pýtaš sa či sa máš nechať vydržiavať od muža
3.nevieš čo asi taký milenec robí
4.ten má 10rokov partnera a dva rokov už nesexovali? a čo robili potom?