Ahojte.Som tu nova a rada by som sa s vami podiskutovala na temu ako to mate radi.Ja to milujem zozadu ked partner silno priraza.A co vy?Co Vam robi dobre co Vas vzrusuje?
Tmmy:Komplimenty nepotrebujem,sama si spravim usudok ci je tu skym diskutovat,ale skoda ze nenapises co mas rad.Takzvany;Kazdy to mame rad inac,ale medzi prsty na nohach to moze byt vzrusujuce.Je ta vela erotogennych zon.
Aj ked ma priraza zozadu mozem sa pozerat na partnera,ktomu len staci trocha fantazie a zrkadlo.Poloha zena na vrchu tiez nie je zla,ale ma to aj svoje nevyhody.
moj osobny nazor a picujte mi zanho kolko chcete je ten .. ze na takuto vlastne hlupu otazku tio skoro nikto neodpovie alebo ta spicuju za to ze si trapna nymfomanka a neviem este co ze co ta to zaujma su to intimne veci malo ludi ti to len tak povie .. taze si radsej davajk pozor ake forum zalozis ..
To je podla mna hlupost,vnikat sa da dobre v kazdej polohe + ak ma muz velky penis zenu to boli v podbrusku.Apropo mam pocit,ze diskutujeme len mi dvaja.To su ostatny taky hanblivy?
Michellka:Nikoho nenutim,nikto kto nechce sa nemusi pridavat.Rada diskutujem z ludmi aj o intimnych temach.Neviem aky su tu ludia a ake temy su vhodne.Ja nemam problem rozpravat o sexe.A ty?Mas problem o tom hovorit?
Kasko:Ja som ta nechcela urazit,sorry.Cim si starsi tym si sex viac vychutnas.Dnes sexuju 15-16 rocne,ale nemaju ani predstavu o tom co vlastne dobry sex znamena.Ale zas 20 nie je az tak malo,to uz by si mal pomalicky zacat skusat hladat.
27.) Neurazila si ma. Vravi sa kto hlada najde. Ale co ak som hladal a aj som nasiel ale ona druha strana nehladala to co som halal ja chapes?
male deti to ano oni nvedia co to je a nemaju ani predstavu a jedine co im chyba tym mldym je to, ze sa svoje ciny nevedia zniest nasledky. A hadam daku najdem a mozno aj budem mat ktovie.
Kasko:Nie som si ista ci som ta pochopila,ale zelam vela stastia pri hladani a budem rada ak mi o tom potom napises.Nemyslim detaily,aby ma zasa nezasipali tym ze som uchylna al.nymfomanka.Prvy sex je nieco co si treba vychutnat.
Ach jo a zase tato tema *tired* Za chcilku bude v teme sex a vsetko o sexe kazda druha diskusia o tom ake polohy mame radi a sem tam sa objavi nejaky super special ako 16rocna nynfomanka.
13. uprimne ??? ja sa rada rozpravam o intymnych vecach celkom ma to bavi ale pride mi cudne hovorit ludom ktorych ani nepoznam o tom ako to mam rada .. to su proste osobne veci a rozpravam sa o nich s tymi co poznam..
14. nic take som si nevsimla a mozno bola a ja netvrdim ze semieenko je nymfomanka len uz som sa tu troska naucila ako sa niektory spravaju k ludom co zakladaju fora tochto typu ..
napriklad ked tu bolo forum o dakej ciganke co bol atehotna nevidela som ho vravel mi to azel a vraj ste ju skoro seci spicovali preto ju varujem neurazam ani nic zle si o nej nemyslim aby si dala pozor ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ako to mam rad no tak to ti toho moc nepoviem xD
alebo tiež medzi prsty na nohách je to fayn
ja mam najradsej ked baba na mne jazdi
moj osobny nazor a picujte mi zanho kolko chcete je ten .. ze na takuto vlastne hlupu otazku tio skoro nikto neodpovie alebo ta spicuju za to ze si trapna nymfomanka a neviem este co ze co ta to zaujma su to intimne veci malo ludi ti to len tak povie .. taze si radsej davajk pozor ake forum zalozis ..
že to nie je "z lásky"
male deti to ano oni nvedia co to je a nemaju ani predstavu a jedine co im chyba tym mldym je to, ze sa svoje ciny nevedia zniest nasledky. A hadam daku najdem a mozno aj budem mat ktovie.
neviem ale veľa ľudí odsudzuje análny sex, ale čo už si nejako nespomenula že aká poloha ti najviac vyhovuje, lebo je ich tam dosť
14. nic take som si nevsimla a mozno bola a ja netvrdim ze semieenko je nymfomanka len uz som sa tu troska naucila ako sa niektory spravaju k ludom co zakladaju fora tochto typu ..
napriklad ked tu bolo forum o dakej ciganke co bol atehotna nevidela som ho vravel mi to azel a vraj ste ju skoro seci spicovali preto ju varujem neurazam ani nic zle si o nej nemyslim aby si dala pozor ..