Ani nie potreba, skôr chuť. Aj o tom je ťažko hovoriť, vzhľadom na počet mojich odmietnutých návrhov. Proste chcem, aby to bolo niečím výnimočné a nie len také bezpointové. Keď už si musím dať facku za to, že som sa včera polízala s každým, kto ku mne prišiel a to som si to predsa tiež chcela zapamätať ako niečo výnimočné. A nie, výnimočné to nebolo, skôr nechutné, vždy keď si spomeniem na xicht jedného z tých chalanov, tak ma napne. Ten prvý bol ešte v pohode, ale potom! Dopiče.
Môj kamoš pred 5-6 rokmi ochorel..dostal rakovinu semeníka. Zo dna na deň sa mu zapálil a pred operáciou mu lekári povedali, že semeník musí ísť von. Prišiel za mnou a opýtal sa ma...Pali..to už nebudem môcť sexovať, keď mi ho vyberú von?...a ja mu zo žertu vravím..neboj sa máš ešte jeden budeš ešte trtkať, ale iba na polovičný úväzok....Dobre sme sa zasmiali. Brali sme to z humorom. Kamoš sa uzdravil a je zdravý šťastný, lebo sa splnilo čo som mu povedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak, tomto smere je "potreba" teda fakt divné slovo...
A @h8u ...akoze nie je o tom ?! Ty nemavas potrebu si zasulozit ?
Pohrat sa ? Pomaznat ?