Nazdar cel by som sa spítať či by "vedenie" birdzu nezaviedlo mirc chat alebo nejaky taky chat na stranke vdakáá alebo popripade kdo by mohol spraviť nejaku meistosť na mirc a by sa to ludom z birdzu nejako rosposlalo a by sme ekcali donemot
@4 presne stači iba desi an birdz hodiť nejku adresu tej mirc miesnosti na mirc četuju uplne normalny ludia nie ako pokec....14 ročne emačky: ) 20-30 ročny aj moja mamka tam chodi dokonca ich podnik ma vlasnu miesnosť
ja by som bol za. niečo také mi tu práveže chýba. Je to len o tom, že komunikácia by bola ooovela rýchlejšia. žiadne profily, ani fotky, ani nič podobné. Len nick, a píš. Verejne, pre všetkých, a proste lepšie sa tam zabíja čas malé deti to nebaví, lebo si nemôžu pozerať fotky, a profily a podobne, ale musia kecať ak sa tam chcú zabaviť
ja som to navrhoval už cez prázky ... že sa vytvorí na nejakom serveri birdz miestnosť a tu bude len odkaz napríklad, a každý sa tam prihlási pod birdz nickom alebo aj verejne... taký pre normálnych mladých... a debilov by sme kickovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čo to je? internet relay chat. a čo to znamená? pokec na inom pozadí a nepíše sa príjemca