hned som dala prvy den jak mi prisla tska z redakcie a akosi som tam dneska nebola kukam ze fajn tak som sa dala znova a zas tam este niesom asi ma tam necu
raz som bola na miske v tretej triede. tusím som revala vtedy síce to sem nepatrí, ja len toľko, že toto sa ľuďom s maličkým sebavedomím robiť neoplatí
Prihlasovanie ešte neskončilo, hlasovanie síce už beží, ale stále sa dá prihlasovať. A kto si to náhodou rozmyslí, nech si zmaže všetky fotky čo dal, a tým pádom sa jeho súťažný profil deaktivuje.
A kto sa prihlásil, a chce dačo zmeniť, alebo doplniť, tak nech ide do rubriky Miss a klikne na svoju prihlášku a môže ju editovať - pridávať texty, pridávať/mazať fotky atď atď...
@aneta8875 práve preto som si ja dala viac fotiek, z rôznych uhlov a maximálne tak s úsmevom, aby mohli byť ľudia objektívnejší. a tomu, kto pridal len jednu fotku hlas nedávam lebo podľa jednej fotky nemôžem byť objektívna. myslím si, že nie som jediná.
.....
zároveň vyhlasujem protest proti tým, čo si nevyplnili profil. ja nebudem dávať hlas niekomu o kom nič neviem! pre mňa miss a boy by mali mať aj niečo v hlave, nielen našpúlené pery.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale sutaziaci by nemali hlasovat =D=D
1) nemam take fotky co by boli pekne
2) nestojim o kritiku-som aka som a nikto to nezmeni
3) aj tak by som nevyhrala
Prihlasovanie ešte neskončilo, hlasovanie síce už beží, ale stále sa dá prihlasovať. A kto si to náhodou rozmyslí, nech si zmaže všetky fotky čo dal, a tým pádom sa jeho súťažný profil deaktivuje.
A kto sa prihlásil, a chce dačo zmeniť, alebo doplniť, tak nech ide do rubriky Miss a klikne na svoju prihlášku a môže ju editovať - pridávať texty, pridávať/mazať fotky atď atď...
ČIŽE STÁLE SA DÁ PRIHLASOVAŤ!!!!
A tým najstrohejším som dal hlas páči sa mi Už len z princípu
Ale priznám sa že za istého sexoša z gitarou som hlasova špatne, čo už, konkurencia xD
.....
zároveň vyhlasujem protest proti tým, čo si nevyplnili profil. ja nebudem dávať hlas niekomu o kom nič neviem! pre mňa miss a boy by mali mať aj niečo v hlave, nielen našpúlené pery.
ja??? prosím ťa nebuď smiešna