Vás táto súťaž neskutočne drží Asi len mne je to úplne jedno kto je prvý a posledný... ale ako som tak pozerala..vseobecne mam asi iny vkus ako Birdzaáci Hej a s chlpov by mal vyhrať @shroomy alebo @blackline ale ti do sutaze nesli...
ako tak pozeram vsetko chalani s dlhsimi vlasmi... teda aspon to tak nejak maju vo fotoalbumoch nic nemam proti ale mna napriklad taki neberu , len je vidno, ze je ten trend aj u nas... netvrdim vsak, ze su skaredy!! to teda nie!
@shelia sa mi zda ze prihlasit sa mozu len ludia ktori boli uz pred sutazou zaregistrovany a ak si pozres je to o krase takze vyhravaju v tom pripade pravom ak nemaju fake hlasy ktore budu po sutazi nezaratane neviem ci @tomas ich teraz zaratava a bude to az potom kontrolovat alebo ako...
@freedomko to by som sa radsej opytala tomasa ci to je ozaj tak, ze sa mozu prihlasit len sutaziaci, ktori boli pred sutazou zaregistrovani...tieto dievcata sa urcite zaregistrovali na birdz az po zaciatku sutaze, ved ako sa pise v pravidlach sutaze: 8. Trvanie súťaže od 28. júla 2009 do 15. septembra 2009.
@shelia vacsina sutaziacich bola zaregistrovana davno pred sutazou. a novi birdzaci sa registruju kazdy den. kazdy den nejaki sem prestanu chodit (zomru, zabudnu na birdz, odstahuju sa, objavia Pokec.sk alebo iny web a Birdz ich uz nebavi), a miesto nich pribudnu novi...
@shelia mozu sa prihlasit aj novi uzivatelia (niektori sa mohli zaregistrovat na birdz nie kvoli sutazi, ale zaroven aj sutazia). a opakujem percentualne OBROVSKA VACSINA sutaziacich su uzivatelia, ktori uz boli na birdz pred sutazou (a ano iste percento su novi uzivatelia).
a este dodam, samozrejme "vsetko co system bude pri vyhodnocovani povazovat za "fake hlasy" - falosnych uzivatelov" to bude ignorovat a nebude to zapocitavat.
@patriiiiik na toto som pozeral s otvorenou hubou, že toto napísal dospelý človek? už je dosť, že tu niake neinteligentné zaostalé deti s tým nedajú pokoj, ale keď toto niekto napíše do novinky na portáli, tak už neviem kde to sme .
@saker - aj ja som pozeral žee čo ?? ešte keď mi to píšu nejaké deti tak okey "jedným uchom dnu druhým von" ale keď sa robí nejaká miss tak si myslím že by to malo mat nejakú uroven a redaktor ktorí píše do časaku by mal byt nestraný..
Ach jaj..aj tak je vacsina spatnych /...netvrdim,ze seci,samozrejme, ze aj aj som hlasovala paci/nepaci..a je to moj subjektivny nazor..ale...aj tak ...
ja som tu tiez bola ale na nicku Soonuska... len tam som zabudla heslo a mala som birdz zapnuty len tak ze ulozene heslo ale nevedela som ho.. a išla som do sutazi tak som si racej sprawila novy nick.. lebo keby sa sem zahlasim a nieco by sa udialo a prave by mi vyplo tu stranku tak by som bola v riti...
@matuliq ...ja dviham ....wed to je predsa jedno kto to bude ..aj tak bude stale niekto nespokojny no nie ? takze uplne jedno .....ale drzim palce vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Uroven toto
a čo sa týka báb sa radšej ani nebudem vyjadrovať.. jediné, čo tam majú čo robiť sú @viollin a @brblaa ...