kedy budu uverejnene vysledky miss birdz??(myslim naj holka na birdzi)....ved si pisal ze to bude zverejnene par dni po tom interview s boy of birdz ci ako sa to vola ....takze kedy to sem das?
Parada ze na zaklade usudku o jednej stranke hned viete, aky som, odhliadnuc od faktu ze ste ma nikdy nevideli (mozno) a ze ma absolutne nepoznate Len som si vyjadril svoj nazor na co mam podla mna pravo a vy tu na mna vyrukujete s urazkami.
To je pekne, drzim palce pri dalsom udrziavani vztahov s ludmi, lebo to stastie asi budete potrebovat ...Ale mozno si jedneho dna (ako ja) uvedomite ze toto je diera preplnena debilnymi emakmi a sterilnym nemocnicnym dizajnom a vlastne je to uz len smet z toho, co to byvalo kedysi..
@11 ja si myslim, ze by predovsetkym nikto nemal urazat teba.. niektori ludia si zrejme myslia, ze tvojou jedinou zivotnou zabavou a cinnostou je robenie veci okolo birdzu a pritom je jasne, ze sam to vsetko stihat v slubenych terminoch nemozes
@sculptus Logicky keď sa mi nejaká stránka nepáči, tak tam nechodím. Myslím že Birdz si nezaslúži prívlastok retardovaný. Áno, vyskytnú sa tu chyby, najmä teraz po tej zmene, ale keď si vezmeš že to všetko robí jeden a pol človeka, tak sú tie chyby poväčšine dosť rýchlo odstránené.
@tomas Nemyslím že toho máš málo, takže sa ani veľmi nečudujem že nestíhaš, takže si ani nemyslím že by si si to zaslúžil... (retard nie si a osobu ktorá by ti mala pomáhať nakop a nech ti pomáha keď už to má "v náplni práce" )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To je pekne, drzim palce pri dalsom udrziavani vztahov s ludmi, lebo to stastie asi budete potrebovat ...Ale mozno si jedneho dna (ako ja) uvedomite ze toto je diera preplnena debilnymi emakmi a sterilnym nemocnicnym dizajnom a vlastne je to uz len smet z toho, co to byvalo kedysi..
Na ten vam bohuzial neodpoviem, pretoze chytanie za slovicka a silou-mocou-robenie z cloveka debila ja neuznavam
@1 (asi som fakt retard ( )
Nemam proti jeho osobe absolutne nic.
P.S.:skus to sem dat do stvrtku...vtedy odlietam na dovolenku hhh
@tomas Nemyslím že toho máš málo, takže sa ani veľmi nečudujem že nestíhaš, takže si ani nemyslím že by si si to zaslúžil... (retard nie si a osobu ktorá by ti mala pomáhať nakop a nech ti pomáha keď už to má "v náplni práce" )
suhlas s galinka.