Úplne stručne.
Dajme tomu, že by bola vyhlásená súťaž Miss Birdz. Ktoré dievča by podľa vás získalo titul? Ktoré dievča sa vám najviac páči?
Kľudne vypíšte v prípade záujmu aj rebríček, Miss Birdzu, 1. vicemiss Birdzu, 2. vicemiss Birdzu, atď.
inak by som si tu nejaké extra adeptky nevšimla.. samozrejme, je tu veľa veľmi pekných dievčat, ale keď sa snažím do toho zahrnúť postavu, prejav aký by mala mať nejaká Missa tak, tak asi toľko..
1. @Forte - strašne krásna baba, pekná postava, pekné oči, dokonalé obočie, taká ozaj že krásna!
2. @Weird - Nádherná tiež, také jemné črty a postava a všetko to, proste jak vystrihnutá z toho najkrajšieho tumblr blogu
3. @Mayben - Dokonalé modré oči, úplne krásna pleť, ženská postava aj účes ma teraz super....
Zniem teraz minimálne bisexuálne, ja viem, ale ocením krásu proste v akéjkoľvek podobe. A je ich tu viac krásnych. Aj @foxylady , @nicolkaa , @Juicyduffis atď
@antifunebracka Čiže ja mám v tejto diskusii najväčšie slovo! stuck_out_tongue:..Kto bude nasledovník hahah
Na birdzi je vela pekných báb, len neviem ako to myslíš... Či ide len o krásu, alebo aj prezentovanie samého seba.
Mne sa páčia tieto kočky @nguyenphuongthuy@foxylady@weird@forte@kittyboo
Takže. Prvé miesto má u mňa jednoznačne @nebertoosobne. Je dokonalá. Nádherná. Tie jej dokonalé črty si zaslúžia omnoho hlbší obdiv, ako bežne vnímam. Dovolím si tvrdiť, že je jedna z najkrajších žien aké som kedy videl. Možno práve najkrajšia.
2. miesto patrí @Nikolkaa , pretože má krásne lícne kosti a nevinný výraz. Taká krehkokrásna víla. Nemal som tú česť spoznať ju viac, no jej zovňajšok je úžasný. Inšpirujúci.
Na 3. Miesto dávam @Veronca17 Páči sa mi že športuje a má dokonale tvarovanú postavu. Nádherné nohy, driek, ramená, tvár. Celá je veľmi "dráždivá". Hlavne jej tvár na mňa pôsobí až príliš silným sexuálnym dojmom. Toť môj rebríček.
u mna je to @weird@flyleaf@rocklauren a takéto prirodzené krásne a do tváre nezvyčajné ženy čo sa vedia aj chovať a nemajú na sebe kilá make upu
je ich isto viac ale neprídem im na mená
Neviem, každá baba je niečím zaujímavá. Vedel by som tu zostaviť rebríček, ale príde nová baba na Birdz(k tomu poriadna sexica) a rebríček sa mi meniť nechce.
Cozeee vačšinou ma netagujú v takýchto diskusiách wau diky moc všetkým co si na mna spomenuli , vsetko som si prečítala a veľmi ma to potešilo ďakujem pekne a mne sa tu paci veľmi veľa žien až to je divne
jezismaria sak to sa proste neda vybrat minimalne 10 by som ich musel dat na prve miesto a aj to by som este nechapal preco davam ostatne na nizsie miesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
1. @foxylady
2. @Luuuc8659
3. @forte
Dúfam, že som to dobre napísala a ostatné neviem
inak by som si tu nejaké extra adeptky nevšimla.. samozrejme, je tu veľa veľmi pekných dievčat, ale keď sa snažím do toho zahrnúť postavu, prejav aký by mala mať nejaká Missa tak, tak asi toľko..
2. @Weird - Nádherná tiež, také jemné črty a postava a všetko to, proste jak vystrihnutá z toho najkrajšieho tumblr blogu
3. @Mayben - Dokonalé modré oči, úplne krásna pleť, ženská postava aj účes ma teraz super....
Zniem teraz minimálne bisexuálne, ja viem, ale ocením krásu proste v akéjkoľvek podobe. A je ich tu viac krásnych. Aj @foxylady , @nicolkaa , @Juicyduffis atď
A u mňa je na prvom mieste... (idem sa pozriet ako sa presne piše jej nick, zatial si vypočujte famfáry)
2. @nebertoosobne
3. @forte
pre mna je momentalne top @nebertoosobne pretoze je nehorazne dokokrasna :c
Na birdzi je vela pekných báb, len neviem ako to myslíš... Či ide len o krásu, alebo aj prezentovanie samého seba.
Mne sa páčia tieto kočky
@nguyenphuongthuy @foxylady @weird @forte @kittyboo
-Robert Fico, 2009
1. @nguyenphuongthuy
1. @mayben
1. @aigieee
áno, všetky na prvé miesto
2. miesto patrí @Nikolkaa , pretože má krásne lícne kosti a nevinný výraz. Taká krehkokrásna víla. Nemal som tú česť spoznať ju viac, no jej zovňajšok je úžasný. Inšpirujúci.
Na 3. Miesto dávam @Veronca17 Páči sa mi že športuje a má dokonale tvarovanú postavu. Nádherné nohy, driek, ramená, tvár. Celá je veľmi "dráždivá". Hlavne jej tvár na mňa pôsobí až príliš silným sexuálnym dojmom. Toť môj rebríček.
Ale inak u mna je to uplne jasne a to 1. @nesssie , 2. @nicolkaa a 3. @nebertoosobne
Ak môžem ešte pripojiť aj súkromný názor, tak tá moja, ofc.
je ich isto viac ale neprídem im na mená
@forte
@nebertoosobne
Bez poradia
@meaning_fullness awwww dííík :3
@silviaaa @forte @nebertoosobne @Nguyenphuongthuy @makovienka @lemonkaaaa @impulse @strangelove @nek @kamic @lilly09
no dobre boha..veľa ich je, musím sa stopnúť, bo by som to tu do noci vypisovala
a ja napisem teda weird i ked kopa velmi peknych dievok tu je
@oje
@Ballsom
@vaAas
to je asi TOP trojka