Ludia su sutazivi, napriek tomu, ze vacsinou sa sutazilo v nejakych nadobudnutych zrucnostiach, sportovych kvalitach, rozumovych schopnostiach.
teraz sa staci dobre narodit a trosku makat na svojom zovnajsku a sutazi sa aj v tom, napriek tomu, ze zhodnotit krasu je hlupost, kedze je subjektivna.
nejako extra ma to netankuje, nepozeram to, nehlasujem, je mi jedno kto vyhra. chleba ani pivo lacnejsie nebude
@neoriginalna úplne moje slová toto, takisto som tam žiadnu krátkovlasú nepostrehla a takisto sú všetky takmer rovnaké, dlhé tmavé vlasy, velké tmavé oči, sem tam na spestrenie blondínka...nič viac
@n0win0u ja jednu takú poznám! neni síce misska, ale živí sa polovične fotomodelingom, má potetovaný celý chrbát a od rána do večera by len metal počúvala a po koncertoch chodila
a akoze nehovorim ze nie su pekne ale tak ci tak to je blbost krasnych zien su statisice na slovensku tak neviem preco by akurat tieto mali byt najkrajsie
@holandskasalama jedna z missiek (slovakia, nie universe) je moja kamaratka a nepovedal by som ani v najmensom, ze je nudna a vychudnuta. Chuda je, resp. postavu ma dobru ale nuda s nou teda nie je ani nahodou. Rovnako je vzdelana, rozhladena, ovlada jazyky atd. A co ju pocujem, je tam takych viac.
Len ono predsudky a generalizacia su asi najcastejsie vyskytujucou sa vlastnostou u vacsiny nasho naroda.
@trdelniiiq nudná som nemyslela povahovo, ani som nespomínala či sú tie dievčatá vzdelané alebo nie. hovorila som čisto o ich vzhľade, ktorý je podľa mňa nudný, vyzerajú jednodchu všetky rovnako. majú rovnakú postavu. akoby to bol ideál krásy vyzerať tak. podľa mňa nie je.
Miss by mohla byť strašná zábava, keby tie baby boli trochu odlišné (chudšia, plnšia, tmavšia, svetlejšia, nižšia, vyššia, okuliare,...), takto je to fakt nuda, keď má každá max. 50 kíl a zásadne 180 cm. (nezávidím, len sa trocha nudím)
@32 ja sa aj priznam, ze zavidim ... cojaviem ... tak urcite si svoju postavu museli nejako vypracovat ... a uz aj za to ich obdivujem ... teda co som pozerala minule rocniky, tak tam ukazovali ako cvicily, kolko museli na ktorych partiach pribrat/schudnut ... ahaah .. ja sa neviem momentalne prinutit vstat od pc .. takze tak a urcite to chce aj nejaku odvahu sa tam prihlasit ...
2. prečo sa čoraz viac objavujú polonahé fotky na nete ? dievčatá si hlúpo myslia, že ked po nich bude zazerať čo najviac chlapov, zvýšia si tým sebavedomie
3. televízia podobnými programami zabáva ľudí aby nevideli, čo sa vo svete naozaj deje, aby si nevšimli, o čo všetko ich oberá + pozeraním týchto programov si IQ nikto nezvýši a to je to čo vláda chce: hlúpych ľudí s ktorými môžu veľmi ľahko manipulovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ludia su sutazivi, napriek tomu, ze vacsinou sa sutazilo v nejakych nadobudnutych zrucnostiach, sportovych kvalitach, rozumovych schopnostiach.
teraz sa staci dobre narodit a trosku makat na svojom zovnajsku a sutazi sa aj v tom, napriek tomu, ze zhodnotit krasu je hlupost, kedze je subjektivna.
nejako extra ma to netankuje, nepozeram to, nehlasujem, je mi jedno kto vyhra. chleba ani pivo lacnejsie nebude
v cesku teraz niekedy vyhrala baba s kratkymi vlasmi
a bolo to super, nikdy som nepostrehla ze by niektora mala v takychto sutaziach kratke vlasy.
Ved si pozries pekne saty ktore maju modelky, moderatori, inspirujes sa a zabavis...nic viac.
A ano, ja to sledujem pravidelne....a potom som smutna ze sa nikdy neodvazim prihlasit
na co je dobre farmar hlada zenu, na co je farma, na co je koleso stastia...
proste televízna zábava
zamknúť a pochovať toto forum !
ta ceska miss je hrozne sympaticka,konecne nejaka normalna
a akoze nehovorim ze nie su pekne ale tak ci tak to je blbost krasnych zien su statisice na slovensku tak neviem preco by akurat tieto mali byt najkrajsie
Len ono predsudky a generalizacia su asi najcastejsie vyskytujucou sa vlastnostou u vacsiny nasho naroda.
"inteligentnejsia cast pocuva metal" je sice pravda..
teraz je potrebne uz len definovat odkedy to uz je metal.. a co este nie je..
lebo ked som nedavno pocuval, ako niektore rydze popovky tlacia do rocku.. ako z rockovej balady spravili metalovu..
a na dovazok som raz videl ako "bon joviho" oznacili za metal.. tak ono je to trochu zavadzajuce
2. prečo sa čoraz viac objavujú polonahé fotky na nete ? dievčatá si hlúpo myslia, že ked po nich bude zazerať čo najviac chlapov, zvýšia si tým sebavedomie
3. televízia podobnými programami zabáva ľudí aby nevideli, čo sa vo svete naozaj deje, aby si nevšimli, o čo všetko ich oberá + pozeraním týchto programov si IQ nikto nezvýši a to je to čo vláda chce: hlúpych ľudí s ktorými môžu veľmi ľahko manipulovať...