rozhodne by som nechala viacero možností, nie vždy a nie každému vyhovuje sukňa/nohavice a možnosť prispôsobiť to svojim potrebám by neubrala na jednotnosti
Tu v Anglicku sa to kupuje proste tak, že je aj šatka aj kravata danej školy, a čo sa týka vrchu tak je aj svetrík/mikinka proste všetky druhy sa dajú vybrať a všetko príslušné danej školy. Čiže môže nosiť každý čo chce a vie sa, že patrí do tej a do tej školy...
v tomto časopise » istanok.cas.sk/ringier-predpla... eva bol raz jeden článok o uniformách v tých najvychýrejenjších školách. Veľa ich tam malo take fádne farby /šedá, sivá, čierna/ ale keby to bolo na mne tak ja by som zvolila trochu odvážnejšie. Také ako z filmov. Biela košela/možno s vestičkou červenou karovanou/ a do toho sukňa trochu nad kolená tiež červená károvaná. Inak dosť záleží aj na tom čí sú nejake školeské farby. a na nohy klasika nejake baleríny alebo lordsy, jednoducho papučky/slip-on/.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme