Takže ľudia nenadávajte mi ale ja som zahodila ten návod na použitie a proste použila som Pepino District no a spravila sa mi na ňom modrá čiarka čo sa mi teda nikdy nestalo a tesne pri nej bola jedna červená tak sa teda pýtam čo naznačuje tá modrá čiarka
@17 hej dala som lebo sem som to najprv dávať nechcela lebo som vedela že sa nájdu ludia čo am budú poučovať že som ešte maloletá a budú odbáčať od témy a vytvárať vtipné komentáre k tomu ... lenže keď mi tam nikto hodinu neodpovedal som si povedala že serem na to určite sa tu nájdu ludia čo mi aj normálne poradia
ja som z dediny do mesta sa mi kvôli manuálu preháňať fakt nechce
jezisi vsetci ste tu kkti. normalne ma pravo sexovat a zato, ze ste si do 18ky nevrzli, ju tu teraz nemusite zhadzovat. podla mna bud najdi navod abo si kup dalsi, nic ine ti asi nezostava
@teriq aj ja si robim test asi kazde dva mesaice .. proste som paranoidna a kondomom neverim nejako, proste tak ma desi predtsava, ze by som mohla byt tehotna, tak si ho radsej na upokojenie spravim ... ani si nevies predstavit ako som vyvadzala, ked ho do mna strcil na tri sekundy chlap ...
je to nakoniec kontrolná čiarka či test funguje takže prírastok do rodiny nebude
a myslím si že vždy lepšie začať pohlavne žiť v 16tich ako dnešné holky čo už v 13ke majú svoje odsexované, je to moja vec, nezaujíma ma Váš názor ja som sa pýtala na modrú čiarku a nie na to od kedy mám sexovať have a nice day
@33 tým že ľudí urážaš klesáš o úroveň nižšie ďakujem že mi to praješ deti, ale myslím si že mám dostatok rozumu na to aby som to tak nenáhlila
nenormálne prijebaní tu ste akože fakt sorry, keby mala trinásť alebo by TaKHto PisAla tak nepoviem pol slova, ale normálne slušne sa spýtala preboha..
a treba návod čítať, ja už keby som videla dve čiarky asi by som skolabovala ja keď som si robila, tak jedna tá kontrolná tam má byť vždy a ak je ďalšia, si tehotná.. ale podľa @34 máš iný test očividne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ono ja so strašne hysterická a proste aj keď viem že nič sa nestalo istota je pre mňa istota
Inak neviem..
ďakujem teším sa na nich
ja som z dediny do mesta sa mi kvôli manuálu preháňať fakt nechce
inak myslím si že pár minút gúglenia by postačilo
1 modra - nie si tehotna
2-3 modre - si tehotna
1 modra + 1 cervena = mozes byt tehotna, alebo ocakavaj kramy.
a myslím si že vždy lepšie začať pohlavne žiť v 16tich ako dnešné holky čo už v 13ke majú svoje odsexované, je to moja vec, nezaujíma ma Váš názor ja som sa pýtala na modrú čiarku a nie na to od kedy mám sexovať have a nice day
@33 tým že ľudí urážaš klesáš o úroveň nižšie ďakujem že mi to praješ deti, ale myslím si že mám dostatok rozumu na to aby som to tak nenáhlila
a treba návod čítať, ja už keby som videla dve čiarky asi by som skolabovala ja keď som si robila, tak jedna tá kontrolná tam má byť vždy a ak je ďalšia, si tehotná.. ale podľa @34 máš iný test očividne