letuska vravi chlapovi v lietadle "pane, poviem vam cosi, na com sa budete smiat celou cestou do pariza - trci vam koncek penisu." chlapik sa usmeje a vravi "ja vam poviem cosi, na com sa budete smiat cestou do pariza aj celou cestou spat - to nie je koncek, to je cely..."
@Malyp na internete su nejake preparaty na zvacsenie penisu +este si mlady..povedzme,ze do 21 ti narastie tak po 12 cm + to com som spominal nejake 3 ..to uz neni zle
Vidíš, len si z teba uťahujú. Pozri, si ešte maličký, počkaj si, ešte narastieš a možno spolu s tebou aj tvoj pipik. A keby sa tak nestalo, jednoducho nebuď ako iní chlapci, kašli na sex. A keby si ani to nezvládol, nájdeš si devu, ktorá bude vyznávať iné hodnoty, ako fyzické parametre zbytočných telesných častí (teda takmer, piškať predsa musíš).
Ale som si všimol, že si malý nezbedník, pretože v profile si 14-ročný, ale v debate už máš 15.
No povedz, akosi mu prestáva vadiť naničhodný parameter. Alebo, zobral do hĺbky duše tvoju radu, @Stage (fakt som sa bavil), a poriešil to operatívne nožnicami.
no je to v poriadku v pripade ak si nadmerne obézny (rozumej tlsty ako prasa) ... no ak však nie, tak si hladaj nejakú azijatku. Tie sú totiž v tomto ohlade menej náročne
Do piči ale veď toto je kokotina celé , čo si odnás chcel akože počuť ? Že áno to sa spraví to ti dorastie ? To by ti mali hovoriť rodičia ktorý o tom na 100 percent vedia (teda ak si neni fake) pretože keď si mal tak 1 rok tak ťi ho určie videli keď ťa prebalovali
Povec to niakemu doktorovi alebo komu krivy sa napravit da tak sa rcite da napravit aj toto a jeb na vsedkych ktory ta uzrazaju....... chudacik moj ja som mala tuto noc prvy sex a ked sa ti to poda ri napravit tak slubujem ze ta posukam ok?(ak nemas aids kvapalku......atd)
ty vole ja som precitala setky tie komenty ale ja som sa od zaciatku az do konca neprestala smiat normalne ze take sexuchtive a penisumeracske deti v dnesnej dobe och aka som stasna ze nemam 14/15 a nemusim riesit taketo problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
to akoze keby si to povedal kamaratovi chcel by sex??
@Malyp na internete su nejake preparaty na zvacsenie penisu +este si mlady..povedzme,ze do 21 ti narastie tak po 12 cm + to com som spominal nejake 3 ..to uz neni zle
na druhý pokus to možno vyjde
Ale som si všimol, že si malý nezbedník, pretože v profile si 14-ročný, ale v debate už máš 15.
No povedz, akosi mu prestáva vadiť naničhodný parameter. Alebo, zobral do hĺbky duše tvoju radu, @Stage (fakt som sa bavil), a poriešil to operatívne nožnicami.
Strč do úľa, pobúchaj.
ale ne sry.........dufam ze je to fake
A potom spokojný môže byť každý, aj Klaudiqaaa .Dúfam, že vieš o čom
hovorím??????????????????????????