Moja 19 ročná najlepšia kamoška pravdepodobne je tehotná, nechce si urobiť test
Moja kamoška chodí spolu s 50! ročným rušňovodičom, a teraz možno že je tehotná, sú spolu od minulého októbra, teraz nevie, že čo má robiť, pretože rodičia ju vyhodia z domu, ak je tehotná, neviem, akym spôsobom jej môžem pomôcť...mali viackrát sex bez
.. Dedko by musel byť Karel Gott aby spravil decko a keď už tak nech si dávajú pozor, veď debil nemá 15 aby ju napustil , keď bábo nechcú.
Kamoške poraď , že nech sa dopracuje k rozumu, nájde si mega chlapa s menším vekom. Veď ako ju môže uspokojiť vysušený 50-tnik aj čo sa týka sexu aj čo sa týka záujmov. Kamoška nech si užíva a chlap nech bali na pokeci v miestnosti : Mladí duchom.
Ja si neviem predstaviť, ako by sa dalo pomôcť takej osobe, keď nechce riešiť problém a fňuká. Možno spraviť jej pohodové popoludnie, nevh sa na chíľu uvoľní od tých myšlienok a potom tú príjemnú chvíľku využiť a navrhnúť, nech idete spolu do lekárne kúpiť test a dohliadnuť na to ( ísť spolu domov, nech si to urobí.). Inak toto ma stále udivuje, takéto prípady, keď sa stará kamoška o kamoškine možnosti mať decko viac než jej childmaker, to je skôr akoby tá kamoška bola za to zodpovedná. Je to choré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale inak grcam z celeho tohto pripadu
povedz jej, že spraviť si test s negatívnym výsledkom je najlepší pocit na svete, tak nech skúsi, či náááááhodou nebude negatívny
@4 Keď si to tak uvedomíš, že to fakt môže byť pravda, tak je to vážne vtipné
(nemyslím toho chlapa)
a ake bude meno dietatka?
gratulujemmm!
LOOOOL
je to ich život, s tým nič nespravíš
na zaklade toho komentu mi tiez neprides zrovna najmudrejsi (skorej EQ ako IQ) a nehovorim ze teraz bude kazdy chlap idiot ako ty
Kamoške poraď , že nech sa dopracuje k rozumu, nájde si mega chlapa s menším vekom. Veď ako ju môže uspokojiť vysušený 50-tnik aj čo sa týka sexu aj čo sa týka záujmov. Kamoška nech si užíva a chlap nech bali na pokeci v miestnosti : Mladí duchom.
@ladylolita to nevychadza to by musela byt ta jej kamaratka z luniku 9 ked ma 19 a mala by dedka ktory ma menej ako 50
len tolko som chcel
Rusnovodic je pán?Preco je PAN preboha?
a este vagoncatá...
no ten chuj je ozajstny vlakofil
ja a vsetci muzi ho obdivujeme