mam 14,5 roka vyzeram ako na 13 vobec nemam boky , pas, prsia...a vahu mam normalnu (53) aj vysku(165) please poradte mi nieco aby som nebola zufala dik
ja mam 17 a uz mi tipli aj 12..postavu tez nemam super extra, ale hlavne si z toho nic nerob...kedd budeme mat cez 40 budeme vyzerat ako krasne 30ky ako dragon povedal...
ked sces ale vylepsit naladu, tak ti povim ze postavu budes mat omnoho lepsiu po 16 uz urcite...a vidis , ja ani tolko nemeriam
moja kamoska ma 21 a tvar dievcatka..aj postavu..ked ideme na disco,velakrat od nej pytaju obcianku,ze ci ma vlastne uz 18..najskor ju to hnevalo,ale teraz jej to lichoti..tvaricka anjelika,...a laka vela chalanov
ty mas 14,5 a vyzeras na 13? fuuuuha..fakt problem..
ja budem mat 18 a vsetci mi tipuju 14..a trapim sa preto? ne.. naco?
vyvinuta nie som niak extra a v blizkej buducnosti (vlastne uz asi nikdy) sa to nezmeni.. a mam to tak v pazi.. serem na vsetkych co maju niaky problem so mnou ...
Aj mne vsetci tipuju menej, naposledy ma odhadli na 16 a to uz mam 20!Ale ja si z toho nic nerobim, skor ma to pobavi!Horsie keby mi hadali 25 a viac nie?
ahoj. no poviem Ti to takto: mam 19 a vyzeram mladsie ako moje 15 rocne sestry no co uz.
ale: neboj sa. este mozno neprisiel ten cas, ale postava sa Ti zarucene upravi. urcite. ver mi. ked som mala 14, mala som 52 kil a vsetci mi hovorili, ze som buclata a ze mam velky zadok a tak. teraz mam 19, taku istu vahu a vsetci mi pre zmenu hovoria, ze som prilis chuda .
urcite sa ti to spravi. zaonblis sa na spravnych miestach, len to nebude zo dna na den. len chvilku vydrz. a nezufaj.
no tak ja tu asi sa nemam co stazovat bo mam 13 a uz mi typli aj 17.....no ale najlepsie na tom je ked vidite tie tvare a vyrazy ked zistia kolko v skutocnosti mi je...sa len smiat a smiat...........( a to hlavne ked uz take velke reci jako by pojebal a potom ked zisti.....fuuuu tie ksichty!)...len ked si predstavim....
ale neboj tvoj problem sa po case vyriesi!!!bud rada ze nemas takeho sprosteho brata ako ja! (kazdy bozi den mi rozprava jaka som tlsta ,spatna a sto kilova opica...a pritom mam 171cm a vahu 52 kg.....a vobec vsetko vsade ako ma byt.....)
ale ja ti verim v pohode ale je trapne ked osoba ktora je na dne so svojou postavou tak ty sa jej zacnes chvastat ako tebe vsetci hovoria ako super staro vyzeras
Jaaaj neries co o tebe hovoria ostatni... Ako uz bolo povedane tak v 50tke sa po tebe budu obzerat mladi pekni 30rocni chalani... A okrem toho ak sa niekomu nepacis tak nanho (na nich)kasli, nech sa pozeraju inde. Co ta po nich.....
podla mna to nie je podstatne, ked ta niekto ma rad, nie preto, ci vyzeras na 13 alebona 16... je jedno, ako vyzeras a tak ako hovorili, teraz mozno vyzeras na 13 a v 40ke budes na 20...a vsetci ti budu zavidiet...
ja mam 18 rokov a vravia mi ze vypadam na 16...som sa iba zasmiala nie je dolezite na kolko a ako vyzeras...ale ako sa spravas...ked mas 14 rokov mozes byt rozumnejsia ako nejaka 19-stka...a je to tak...tak neplackaj
Help, neboj sa to je uplne v pohode. Sak kazdy dospieva inokedy a ked mas 14,5 a vyzeras na 13 tak to vobec neni alarmujuci problem. Ja mam v škole spolužiačky čo maju tak ako ty a vyzeraju aj na menej ako 13 takze sa neboj. Nie je pravidlom kedy zacnu rast prsia a boky, ako vravím u každeho inokedy, tak sa neboj...aj teba to časom čaká ako každeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ked sces ale vylepsit naladu, tak ti povim ze postavu budes mat omnoho lepsiu po 16 uz urcite...a vidis , ja ani tolko nemeriam
ja budem mat 18 a vsetci mi tipuju 14..a trapim sa preto? ne.. naco?
vyvinuta nie som niak extra a v blizkej buducnosti (vlastne uz asi nikdy) sa to nezmeni.. a mam to tak v pazi.. serem na vsetkych co maju niaky problem so mnou ...
prosto maj to v pici..
ale: neboj sa. este mozno neprisiel ten cas, ale postava sa Ti zarucene upravi. urcite. ver mi. ked som mala 14, mala som 52 kil a vsetci mi hovorili, ze som buclata a ze mam velky zadok a tak. teraz mam 19, taku istu vahu a vsetci mi pre zmenu hovoria, ze som prilis chuda .
urcite sa ti to spravi. zaonblis sa na spravnych miestach, len to nebude zo dna na den. len chvilku vydrz. a nezufaj.
no tak ja tu asi sa nemam co stazovat bo mam 13 a uz mi typli aj 17.....no ale najlepsie na tom je ked vidite tie tvare a vyrazy ked zistia kolko v skutocnosti mi je...sa len smiat a smiat...........( a to hlavne ked uz take velke reci jako by pojebal a potom ked zisti.....fuuuu tie ksichty!)...len ked si predstavim....
ale neboj tvoj problem sa po case vyriesi!!!bud rada ze nemas takeho sprosteho brata ako ja! (kazdy bozi den mi rozprava jaka som tlsta ,spatna a sto kilova opica...a pritom mam 171cm a vahu 52 kg.....a vobec vsetko vsade ako ma byt.....)
ved ok uz som ti to vysvetlila!aj ked je mozne ze ty mi neveris ale to tak bolo.....