kučery na nich vydržia, ale nekučeravím si ich (vrrr to je strašne divné slovo, kučeravieť (blee) ) keď ich mám natočené tak to drží dosť dlho, ale mi to prekáža celkom, takže to bežne nerobím, len na nejaké akcie, a pod.
záleží od toho koľký deň od umytia..hneď po umytí ich mám pekné vlnité (ak sa neočešem), ale na druhý deň sp už nijake.. kučery mi držia ale nerobím si ich lebo to trvá strašne dlho a ničia sa mi vlasy..
asi som zase divná,ale nikdy som si ich nekučeravila takže žiadna možnosť. proste mám ich rovné,niekedy sa mi na ofine spraví vlnka von,inak nič. ale chcem žehličku! kvôli tej pojebanej vlnke.
Na vrchu hlavy vlnite, dole uplne kucerave. A vyzehlene mi vydrzia uplne kratko, stale sa strapatia a krepovatia.. Tak ich nechavam tak, taky spinavy blond strapac som.
neviem, co myslis tym vydrzia, ved je jasne, ze typ vlasov sa nijakym ukonom nezmeni natrvalo. mne vydrzia tak 2 dni a druhy su uz take jak keby som ich mala len v drdole.
Záleží od toho ako ich nechám uschnúť. Keď chcem aby boli rovné sú rovné, keď chcem aby boli vlnkové sú vlnkové, keď chcem aby boli perfektne rovné vyžehlím ich a keď chcem krásne vlnky natočím si ich.
ja som mala rovné dlho a vždy som chcela vlnité ... teraz sa mi silou mysle zvlnili konečne, tak sa z toho teším
ale je to pravdepodobne tým, že sú také suché :/ ale zvyčajne zase na druhej strane, keď už ich mám dlhé, tak sú zase rovné a teraz nie, tak sa teším dvojnásobne
inak ich kučeravým iba vrkočmi v noci, prípadne nátačkami vv noci, ale tým len špeciálne .... nežehlila som sto rokov, posledne len tak, že som dávno ich kvalitu neprovokovala, z pasie... a celkom sa mi to páči, ako to vyzerá, ale nuž....už ich mrzačím farbením, žehlenie by už nerozdýchali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ked si ich sama navlnim, tak vydrzia, ale nerobim to casto, lebo to rano nestiham.
kučery spravené zamokra (zapletené vlasy) nejaký krátky čas vydržia, ale nie v želanom stave.
+mam piči vlnky su supppppppiš.
Moje vlasy sú proste super! Milujem ich
Každé ráno zvíťazí niekto iný.
ale je to pravdepodobne tým, že sú také suché :/ ale zvyčajne zase na druhej strane, keď už ich mám dlhé, tak sú zase rovné a teraz nie, tak sa teším dvojnásobne
inak ich kučeravým iba vrkočmi v noci, prípadne nátačkami vv noci, ale tým len špeciálne .... nežehlila som sto rokov, posledne len tak, že som dávno ich kvalitu neprovokovala, z pasie... a celkom sa mi to páči, ako to vyzerá, ale nuž....už ich mrzačím farbením, žehlenie by už nerozdýchali