Mala som sex s dvoma chalanami a ked sme už mali pauzu začalo mi z dola krvácať tak sa vás chcem opýtať či sa mi niečo môže stať, lieky beriem tak z tým si starosti nerobte
A preco sa to pytas nas ? Ked si uz mala sex tak si prijala istu zodpovednost takze predpokladam ze odpoved poznas. A ked nie ty tak mozno ty chalani. Pretoze deti sexovat zo zakona nesmu. Takze aj ked odpoved poznam ti ju nepoviem.
Ak si bola dost ......... na to aby si sexovala tak si snad odpoved aj najdes.
@danielly no je na Tebe čo robíš..ale ak sa Ti to nezdá tak rozhodne choď k lekárovi..každý robí chyby..ale rozhodne sem nepíš nič také.vidíš len Ťa vysmejú :/ nerob si z toho nič, čo Ti píšu.. a bež k tomu lekárovi kým nie je neskoro..možno to nič nie je..ja sa v takýchto veciach nevyznám
wtf ale co riesite neni uz pod zakonam takze moze spat aj so 4 ak chce!!!! a to že si nedava pozor je proste jej vec... pyta sa tak co moralizujete??!!!
@iamhero pod zakonom nie je, ale kurva je alebo bude..ak sa tebe zda toto normalne, tak budiz..rob si co chces, my si na to mozeme reagovat ako chceme..a sice uz jej to zakon nezakazuje, ale ako sama vidis, nie je schopna niest nasledky svojho konania, inak by toto forum nevzniklo...preto tu vekova hranica rolu podla mna nehra..
umrem, je to fak priskoro v tvojom veku....ja som bol v tojke v 18. rokoch po prve teraz je to už aj grupensex 6-8 osôb, takže daj si radšej pohov, je to dokonca aj trestné...............filip
@belzeboss ja netvrdim ze je to normalne tak ale uz do nej dali seci ze je k.... a p... a newm co... vsak si pomyslim mno ty to nemas v hlasve v poriadku a neriesim....uz si toho precitala dost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ak si bola dost ......... na to aby si sexovala tak si snad odpoved aj najdes.
S tym sa radsej nechval dievca!
K teme: Prajem nabuduce viac rozumu alebo menej chalanov
Mozno mas v sebe votrelca a namiesto toho aby ti prehryzol hrudny kos ti ide cez vaginu
ako tu uz bolo spomenute..moznosti je vela, ale to ze si jebnuta (mat sex v 15 z dvoma naraz) je jasne kazdemu...
thumbs up!!
=D
Co si cakal? ze tu budu ludia jasat nad tym ze dokazes zniest dva penisy naraz?
Vypiskali ta tu vsetci.. mas problem? DOKTOROU mame na to dievca...
A byt ten doktor co ti to bude liecit pekne krasne by som upozornil matku aku humusacku doma chova...
trojka *_*
uf, je mi zle ...
Ale kamarát by povedal: Ty máš recht, už si za zenitom...
ach, tento Birdz neunudí
S-M-O-L-A !!!
ale ak to je pravda, je mi to jedno
virtuálna autosugescia ?