S priateľom sme mali nechránený sexuálny styk, pri ktorom neejakuloval, trvalo to len chvíľku, po tom som si pre istotu užila tabelku ESCALPELLE a menštruácia mi v pohode prišla, bez meškania. Prišla aj nejaké daľšie 3mesiace, neviem teraz presne koľko a
@lullaby222 krámy sa ti z stresu môžu oddialiť na niekolko týždnov až poprípade sa na niekolko mesiacov uplne zastaviť. Ked ste si fakt dávali pozor, nemal by byť s ničím problém. Proste len klídek, daj si kúpeľ, rozdýchaj a ono to príde samo
jasné že ti môže mešať zo stresu aj z hocičoho.. čo máš krámy prvý krát??? stačí, že si prechladla teraz jak sa menia tie teploty vonku/máš stres atď a 3 dni sú v norme.. dokonca sa stáva, že jeden mesiac vynechá a nerobí sa z toho veda
ked ti dalsie 3 mesiace prisla nie je co riesit. su sice aj pripady, ked prvy raz vynecha az na stvrty mesiac tehotenstva, ale to by si si uz asi vsimla, keby si bola v 4. mesiaci. nestresuj zbytocne
@lullaby222 ak mas 19, uz by si nemala mat moc vychyleny cyklus, zvlast, ked si ho po uziti tej tabletky nemala, ale tri dni su uplne v pohode este, tym by som sa moc nestresovala. A ano, na tvoj cyklus moze mat vplyv naozaj vselico... Inak, mozes menstruovat aj ked uz si tehotna ale je to dost malo pravdepodobne, zvlast ked si mala normalnu menstruaciu po Escapelle. Myslim, ze tri mesiace su dlha doba a ak si si za ten cas nevsimla nic na sebe, tak je tu fakt ta sanca skoro ziadna... Plus aj ten samotny sex sam o sebe neposobil, ze by si z neho mala otehotniet a uzila si Escapelle. Takze myslim, ze si ok
Ľudia preboha, zapojte rozum niekedy... Keď si mala 3 mesiace po tom krámy, ako chceš byť tehotná? Mne raz jeden mesiac vynechala úplne a tu som, s nikým navyše.... a ty stresuješ pre 3 dni..
mne minule meskali 10 dosla som urevana k doktorovi lebo ma to aj priserne bolelo a ten mi povedal ze mam prist o 5 dni neviem co asi cakas ze ti povie po 3 dnoch meskania
aj ta escapelle bola kravina za tych okolnosti, ja si myslim ze mas nulovu sancu, ved sa nad tym zamysli nesustred sa na to, a kdyby neco cervene vino pomaha vyvolat skorej nemusis vela
Ahoj, myslím si, že určite nie. Je to z iných dôvodov a tých môže byť naozaj niekoľko. Napr. aj zmena stravovacích návykov, takisto už tvoj spomínaný stres.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jasné že ti môže mešať zo stresu aj z hocičoho.. čo máš krámy prvý krát??? stačí, že si prechladla teraz jak sa menia tie teploty vonku/máš stres atď a 3 dni sú v norme.. dokonca sa stáva, že jeden mesiac vynechá a nerobí sa z toho veda
a ak si nemala plodne dni tak je aj ta escalpelle blbost
3 dni su ok, pravdepodobne to bude stres..
ananas, petrzlenovy caj, tonik, cervene vino, horuci kupel.. do 3 dni sa dostavi ak to nie je nic vaznejsie.
mne minule meskali 10 dosla som urevana k doktorovi lebo ma to aj priserne bolelo a ten mi povedal ze mam prist o 5 dni neviem co asi cakas ze ti povie po 3 dnoch meskania
ale podla mna uz rodis tak si meraj kontrakcie