...este stale nemam menstruaciu???? mam 14 rokov a uz som to aj skusala ale bojim sa ze ci mi to nemohlo ublizit pretoze este stale nemam menstraciu bojim sa ze ju ani nedsotanem ... som uz posledna....bojim sa prosim poradte
Gynekologahodny problem je to myslim ked sa menstruacia nedostavi do 16teho roku zivota, takze mas este trochen casu..
+ su aj pripady, ze masturbovali deti v skolke, takze nechapem, co by ti to spravit mohlo, ale stopercentne si isty nie som skus nejake servery co sa venuju ludskej sexualite (sexus.cz) atp. ..
Ja som tiež začínala vo svojej kariére masturbácie pred menštruáciou a nič sa mi nestalo Vtedy mi to ani len nenapadlo mať nejaké obavy z toho... som to ja nezodpovedná baba
@1 inak o tej masturbacii v skolke mas pravdu, ale to robia deti ako spoznavanie svojho tela a to uz 14 rocnej nehrozi, kedze tam uz ide o uspokojenie a v tom mladsom roku ide o spoznavanie.
Urcite ti nic nezaskodi. Masturbacia a kramy nemaju nic spolocne si myslim. Ale urcite sa nemusi nicho bat, ze si posledna. inak ta veta ma normalne dostala
jezismaria...to su blbe otazky, matrubovat mozes aj ked mas 5rokov, ale nevies ze to je zle tak to robis....ja som dostala menzes okolo 15 tak sa nevzrusuj...
ked nemas kramy v 14tich vobec nic to neznamena...cca do 16tich to problem nie je a potom....ak to nema za pricinu nejaky vazny gynekologicky problem tak bud tiez kludna..mozes sa vykaslat ze si posledna spomedzi bab.vies ake mas stastie ze aspon s tym nemas este problemy,ved ty raz olutujes ze si to tak strasne chcela....ja by som ti s radostou tu svoju prenechala....
heh ja som ju dostala v 17..kazda baba mi to zavidela.......ale to zalezi aj od toh ci si chuda alebo nie, ci mas dostatok spanku , aku mas zivotospravu a tak.......inac....masturbuj odusu....ked budes stara tak lahko to nepojde lebo budes sucha ako kyblik piesku...
Cávte ludia potrebovala by som ..pomoc od nejakej baby co ma mestruaciu!Mám 11 rokov..A všetky príznaky ktoré majú byť pred menštruáciou..Ale som ju ešte nedostala!!! Ja neviem čo sa to somnou deje..!!!!Prosím odpovecte mi na môj koment..veľmi sa bojím že nedostanem menštruáciu!!!A veľmi pekne dakujem!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
+ su aj pripady, ze masturbovali deti v skolke, takze nechapem, co by ti to spravit mohlo, ale stopercentne si isty nie som skus nejake servery co sa venuju ludskej sexualite (sexus.cz) atp. ..
a keď tak, už malé deti sa dotýkajú svojho tela a spoznávajú ho, i keď oni tam ešte nesledujú to uspokojenie
Urcite ti nic nezaskodi. Masturbacia a kramy nemaju nic spolocne si myslim. Ale urcite sa nemusi nicho bat, ze si posledna. inak ta veta ma normalne dostala