@4 Jasné, že je -.- Podľa mňa by si ich mala začať nosiť tak koncom decembra, maximálne tak na začiatku januára, ale skôr nie. Vieš čo? Rovno si ich nechaj na ďalšiu zimu. Alebo na leto
@laanie ty ich môžeš nosiť aj v lete.. na to nie je nijaký zákon...ale zamysli sa nad tým, či chceš, aby tvoje nohy trpeli...veď je vonku 25°C! ja osobne ich začínam nosiť od polky októbra..
je pravda, že ráno býva zima.. ale poobede je ešte stále príliš teplo na to podľa mňa... ak to nie sú len také čižmy "na okrasu".. a nie sú trocha zateplené..
je to sranda aj dnes som videla napr.spoluziacku v sanadalach a zase ine baby v cizmach........kazdy nosi co chce podla mna je este na cizmy skoro.....
už dva dni pochodujem po svete v tenkých čižmách po lýtka viktoriánskeho štýlu a zatiaľ mi nohy nezhoreli, ani som sa neudusila ani nikto po ich vyzutí
prečo nie? to potrebuješ zvolenie alebo čo? nech je aj tých 23 stupňov poobede, stále to nie je taký extrém ako som ja zažila (videla) tento rok v chorvátsku: 38-40°C a baby tam behali v obtiahnutých tmavých rifliach, v kožených bundách a mali také tie gumáky čo sa to vraj nosí (no to musela byť ale ,,vôňa" po tom, ako sa vyzuli )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov