chcem sa opytat ci moze baba otehotniet priblizne 4-5 dni pred kramami a este k tomo zo semena ktore mohlo byt na ruke? za odpovede dakujem velmi pekne
lol, neviem, čo sa tu všetci pýtajú ako hlúpi, v strese, že či je možné otehotnieť z toho a hentoho... počkaj si nejaký čas a uvidíš! anciáša tvojho........
@sisska ja som empatická dosť ale už ma rozčuľuje, ako ľudia robia niečo nezodpovedne, potom sa pýtajú, či to pokašľali a pritom aj tak im tu nikto nevie pomôcť. a stresujú, pričom nechápu, že im to ukáže čas. a len zas ďalšia debilná téma vo fóre.
@sisska mne je jedno, čo tvrdíš keď je niekto nepoučiteľný a niekto ďalší potrebuje rýpať a spochybňovať aby si masíroval svoje ego, mne to môže byť jedno, ale do takých ľudí sa nemienim vžívať. inak, keď si taká empatická, prečo sa nevžiješ do mňa?
ludia keby som sa ja pytala zakazdym, ked sa mi tie male bestie dostanu niekam inam ako do kondomu tak mate zahlteny birdz spermiami... Milos nestresuj, ved deti nosi aj tak bocian
Co vam vsetkym jebe ? Vsetci co tu tak velice davate rozumy ako si treba davat pozor ste urcite sex videli max z televizora a knizky. Jasne ze treba si davat pozor a byt zodpovedny, ale ked sa uz nejaka nehoda stane a niekto prijemne s prosbou naformuluje otazku, preco by nemohol dostat normalnu odpoved ? Navyse @Ubosko a ini ministri zemegule, jedna sa o semeno NA RUKE nie o ""šustanie", co je taka grey area ak sa pripadne s tou rukou smatralkou este nieco riesilo, tak preco sa nespytat ? Aby ste sa neposrali.
@Tryptaminedream jednu vec si si možno nevšimol že takmer všetci ktorí dávajú takéto fóra sú zaregistrovaní v deň keď ten svoj problém predhodili do fóra. Takže je to obyčajná kktina na ktorú si ty hlúpučký naletel a ideš sa z toho posrať
@Tryptaminedream máš úplnu pravdu, však fóra a diskusie sú na to, aby sa ľudia pýtali! A keď to niekomu vadí, prečo sa vyňadruje vôbec k tomu, proste nech si zakryje očiská rukou alebo nech si prečíta niečo iné...
@Uboshko naletel si ty, to je uplne logicke, pretoze cloveku ktory sa to pyta a je dlho regnuty na birdzi je trapne sa pytat taketo otazky, alebo skor sa hanbi, tak preto si zalozi narychlo druhy nick. Ja som sa z nicoho neposral, posrali sa ludia ktori v zivote nemali sex a a idu sa pohorsovat ze na co len strasne sa to ti ludia pytaju.
@tryptaminedream ako vidím, niekto tu všetko videl a všetko zažil a preto o mne napíše, že som "pixa" lebo veď mňa pozná od narodenia a aj presne vie, že "sex som videla len v televízore alebo v knižke" a vôbec dáva tu rozumy ako by sme sa mali správať vieš o čo ide? tá nezodpovednosť spočíva v tom, že niekto niečo robí, ale nevie čo. však aj mne sa stalo, že som stresovala, či nie som tehotná, ale nebudem zakladať fórum o tom, že či som tehotná, keď napr. "robili sme to bez ochrany, ale on sa nespravil". keď do toho idem, mám vedieť, že otehotnieť môžem a keď neviem a som sprosté decko, nemám to čo robiť, keď neviem riziká! a keď je niekto hlúpe nezodpovedné decko tak sa nebudem do neho vžívať, vžijem sa do dievčaťa, ktoré znásilnili alebo zbili, alebo chlapca, čo prišiel o rodičov, o priateľku, ale nie do niekoho kto si nevie semeno umyť z ruky!
A teraz to zle vyznelo, tym nemyslim ze ludia ktori nezacali sexualny zivot skoro by boli nejak od veci, ale taki ako ty a Sheshena ci ako sa vola, by sa mohli uvedomit co vypustia kym nieco napisu.
Shoshana, ja ta nepoznam, ani ti nic neradim, len som napisal svoj nazor. Ak si si vsimla, neslo o sex bez ochrany a naslednu obavu, ale o iny specificky pripad. Ten clovek co to pisal ma 19 rokov, nemam pocit ze by bol decko, a otazka bola formulovana s prosbou o pomoc, tak neviem co tu riesis. Je to v teme o sexe, a spytal sa a co ? Mas z toho neake psychicke tazkosti ?
Co presne tak, diky ? To co napisal Ubosko v @13 je uplne od veci a mimo toho co bolo pisane v predmety zakladatela temy. Ten chalan (dospely) potreobval odpoved a radu na jednoduchu otazku, len taketo zakomplexovane osobnosti sa tu musia rozplivat. Nechcel som byt osobny, ale som na drogach momentalne takze som uprimny sorry :E
Hmm a co by si konkretne zadal pri tomto probleme do searchu ? "semeno na ruke" ? alebo ... kazdy problem je specificky. A ak ta ta tema obtazuje nemusis do nej vobec prispievat ani ju otvarat.
@Miloskooo Šanca tu určite je, ale nie veľká. A záleží ako dlho tam bolo, na vzduchu to pochcípa za pár minút. Ale pchať ju tam hneď po ejakulácií je prinajmenšom nezodpovedné.
Však počkaj tých 4-5 dní a uvidíš, prinajlepšom Ťa ten stres poučí a nabudúce budeš opatrnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
moze otehotniet hocikedy.. ak bolo semeno na ruke tak to asi nevsiakne cez kozu az do vajicka =D
@miloskoo
tak teoreticky áno, no ako dlho bolo to semeno na ruke? zaniesol si ho do nej?
@miloskoo ako povedala sisska, možné to je..ale malá šance, aby sa spermie dostali až do ...však vieš kam ale šanca to je
asi sme každá inak empatická?
I dont get it.. Why are people so intolerant??
@ubosko presne tak díky
Prepáčte trošku iroická odpoveď, aler je to tu skutočne častá téma...
Však počkaj tých 4-5 dní a uvidíš, prinajlepšom Ťa ten stres poučí a nabudúce budeš opatrnejší.