mam napad na zlepsenie Birdzu, ocenil by som ak by bolo mozne vkladad youtube videa v high res verzii, teda moznos pridania parametra "&ap=%2526fmt%3D18". Ak to spravim, birdz mi ho automaticky vymaze.
No tak, nie je to koly =, ale Birdz kazdy parameter za "ap" v kdoe proste odignoruje, asi taky parser ze to urobi naschval.. no, ale ak sa to da nejak obist, pripadne s tym nieco robit budem rad ked niekto napise .
ano, niektore parametre birdz odignoruje, uz sa tu o tom aj parkrat pisalo, ale nikdy som na to nevidel nejaku oficialnu odpoved od tomasa alebo hocikoho ineho.
Jaaj, tak sorry ak tu uz bola taka tema, som myslel ze nie.
Inak vo vseobecnosti, uz sa mi X krat stalo, ze som dal nejaku otazku takehoto technickeho razu a 0 odpoved, ale tak chapem ze nemaju admini kazdi den cas totu sledovat kto sa co pyta . Ale ten high res embed by fakt potesil, lebo dneska uz nemame modemy ale kazdy aspon nejake to solidne DSko..
mna kazda tema tohto charakteru potesi, pretoze aj mna by zaujimalo, co s tym.. a kedze v tych predchadzajucich nebola ziadna odpoved..tak snad aspon tuto temu si niekto vsimne
to je to, ze niekto ma vo webke odkaz na youtube a neda to tam odkaz, ale len useknutu cast? ze youtube.com/watchblabla/v niekam som to pisala presne ten odkaz, a odpovede sa mi nedosral
Je to asi (urcite) koly bezpecnosti, ale ked uz maju taky parses ktory dokaze to zmazat len z toho youtube kodu, tak snad sa to da upravit tak aby to fungovalo. Lebo ta default kvalita je na grc.
Psychonaut, ked pridem na to, ci viem zistit, ze ci video je v high quality alebo nie je, tak potom by automaticky vsetky videa na birdz by sa prepli do high quality... pozriem sa na to...
a niektore parametre odsekava birdz, aby si barzkto nemohol davat do webky rozne javascripty, ktorymi by mohol robit skarede veci. napr. sa snazit odchytavat cudzie hesla a podobne... tak je to nastavene co najbepecnejsie... Zaroven validne kody - napr. youtube embed to pusti...
a parser nie je zamerany na youtube kod, on praveze klasicky embed kod je v poriadku a prejde, ale napr. ceknito kod ma v sebe veci, ktore ak by sme povolili, museli by sme automaticky povolit aj ine veci... a radsej budeme podporovat menej embedov ako cakat, kedy tu zas dakto bude robit sarapatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak vo vseobecnosti, uz sa mi X krat stalo, ze som dal nejaku otazku takehoto technickeho razu a 0 odpoved, ale tak chapem ze nemaju admini kazdi den cas totu sledovat kto sa co pyta . Ale ten high res embed by fakt potesil, lebo dneska uz nemame modemy ale kazdy aspon nejake to solidne DSko..
a niektore parametre odsekava birdz, aby si barzkto nemohol davat do webky rozne javascripty, ktorymi by mohol robit skarede veci. napr. sa snazit odchytavat cudzie hesla a podobne... tak je to nastavene co najbepecnejsie... Zaroven validne kody - napr. youtube embed to pusti...