Predstavte si, že ste žena a máte kamaráta gaya.. Na jednej "párty" sa však nejako všetko zvrtne a vy sa ocitnete v situácii, že sa s ním bozkávate.. Na to vám v hlave zasvieti akási žiarovečka, že: ,,Veď on nie je na baby, prečo to robí??" Keď tu zrazu,
...a po tejto "party" siel jeho priatel s kamoskou do mesta a my sme ostali v jeho byte sami.. Tak sme sa rozhodli, ze ideme spat.. Spali sme sice celu noc spolu, no fakt sme LEN spali! Ale spali sme celý čas v objatí..
a pre toto sa nekamaratim s homosexualmi... aj ked nemam nic proti nim... ale jednoducho sa nedokazem s nimi normalne bavit... ked na mna zacne uz len chlap s takym priteplenym hlasom rozpravat ma ide roztrhnut... I´m sorry, but nobody´s perfect...
kurva kedy ty dospeješ, správaš sa ako jebnutý, pribrzdený a sfetovaný, puberťák.......máš asi dobre skúsenosti s bukvicami, bolelo to moc???.......filip
a čo si ty vlastne ryba alebo rak?, že som sa to z tvojej krásnej webky nejako nedočítal?....
ja mam kamaratov gayov s ktorymi sa bozkavam len ked ide o zabavu a mam vypite....a stale sme skveli priatelia...treba si z toho urobit prcu, moja (aj ked mne netrvdia ze su bi)
hej zadaný je .. ale je to bisexuáli sú sexi .. teda .. konkrétne to že je aj s chalapom mňa dosť rajcuje .. a neboj sa, .. mňa tu dodžubávajú za každú vec, čo na birdz napíšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aaa ja neviem, asi som to zle vysvetlila kašlite na to
Jasne, ze bi chalanov je 5 krat viac, ako cistych gayov, ale dospely clovek by si mal vybrat a ked uz si vybral, tak zbytocne nespekulovat.
Resp nech si spekuluje, ale nech nenavazuje vztahy, dokym nema jasno co chce. To je dolezite.
kurva kedy ty dospeješ, správaš sa ako jebnutý, pribrzdený a sfetovaný, puberťák.......máš asi dobre skúsenosti s bukvicami, bolelo to moc???.......filip
a čo si ty vlastne ryba alebo rak?, že som sa to z tvojej krásnej webky nejako nedočítal?....