Jasné veď som niekoľko rokov žila v dome . Najlepšia je veľká zaváraninová fľaša na ktorej vrch gumičkou pripevníš nastrihnutý alobal. Na alobal položíš slaninku a sír a urob k tomu dobrú prístupovú cestu, ktorá nie je na očiach. Myš tam po nejakom čase možno vlezie a ty ju môžeš bez ublíženia na zdraví vypustiť odporúčam. Mne to vždy vyšlo
To sa stáva hlavne teraz ako sa vonku ochladzuje a myši sa chcú schovať dnu do tepla, treba zatvárať dvere aj okná a každú dierku kade by mohli prejsť.
@shiki tak ocividne mame pekne rovne podlahy
na zemi nic neskoncilo, nam sa praveze na tu flasu nechytila vobec, myslim ze je to skor nahodne, ktora mys sa kedy ako chyti...
@lenuli asi tak a navyše to bol veľmi starý dom- pekne zrenovovaná drevenica, ale žiadne zásadné zmeny na podlahe (okrem nových parkiet) neboli robené takže asi tak
my sme mali myš v práci, ja som s ňou problém nemala ( dokonca som ju pomenovala Fitzgerald ) ale kolegyne z nej až takú radosť nemali, skúšali pasce a rôzne otravy ale nič nezabralo až jedného krásneho dňa pribudla do práce mačka a po myši nebolo už po nejakých dvoch mesiacoch ani stopy
my sme raz mali myš v kupelni ...skoro som spadla ked som ju uvidela pri výchádzaní z vane ...ale celkom zlatučka bola ....my sme sa jej zbavili normalne pascou na myši (nie tou normalnou ale taká čo vyzerá ako "klietka" ) a potom sme ju pustili na pole
raz sa nám to stalo, pustili sme dnu kocúra a kocúr sa myši bál, inak keď mne ušli myši, tak tie posledné, čo sa nám nepodarilo chytiť, sme potom chytili na lep
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lepidlo je dosť veľká blbosť. stačí že máš trocha nerovnú podlahu a hneď je to na zemi. a často krát sa na to myš ani nechytí
na zemi nic neskoncilo, nam sa praveze na tu flasu nechytila vobec, myslim ze je to skor nahodne, ktora mys sa kedy ako chyti...