@501» www.pantarhei.sk/ostatne/kalenda... bol to tento graficky čisto pre rozprávkové bytosti alebo zasnené dievčatá ale prvý krát som sa vtedy stretla s diárom na viac ako rok.
nie. NAJMA kvoli tomu, ze predpokladam ze ludia pouzivaju diar kazdodenne - teda ze ho nosia so sebou a pisu si tam stretnutia a tak, a nosit dvanstrocny diar si z tohto dovodu fakt neviem rpedstavit.
no a okrem ineho wtf, podla mna je to extremne dlha doba, v ktorej sa casto menia priority jednotlivca
@501 ak ma 12 rocny diar 156 strann, potom nevychadza ani tyzden na stranu a to pre mna straca diar zakladnu ulohu... akoze skor nejaky planovac teda, ale 12 rokov je stale extra vela
to nevadí, ak niečo porebuješ si zapísať do nejakého dňa pod konkrétnym dátumom niečo dôležité, a nestíhaš na mobil, a maš toto poruke bezproblémov. napríklad ja mam taký listok v aute, kde si sem tam zapíšem, aby som nezabudol, nechcem za volantom sa hrať s mobile, ak náhodou mi niekto niečo vola a podobne. normálna vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja som našiel len tento.
Tak už mám 5 ,7 a 12...
no a okrem ineho wtf, podla mna je to extremne dlha doba, v ktorej sa casto menia priority jednotlivca
...a aspoň by si vedela pozrieť aké priority sa ti zmenili...