Nájdeš o mne hovno Možno len nejaké "blbosti" ako meno, školu, adresu bydliska, tel. číslo, emailovú adresu, osobné veci na FB, ... Keby že sa veľmi snažíš a si šikovný, mohol by si nájsť napr. údaje ku kreditke, info o mojich kamarátoch, o mňe, atď...
@koprdil a čo by ešte mal nájsť? však si vymenoval všetko skoro...či aké máš teraz tričko by nezistil? aj to by zistil keby sa spýta nejakých tvojich kamarátov cez net že aké zhruba vlastníš,resp v akom ťa dnes napríklad videli von,ak by mal kus šťastia zistí toho viac než dosť.
si myslím, že v podstate ti stači zistiť niekoho e-mail a maš informácii na tri maturitne slohy, z blogu ide dobre pochopiť myslenie jedinca, z nástenky bližšie informácie o pr. akcií ktorej sa zúčastnil/uje, z ukážky profilu si vytvoriš charakter, fotka...,
ked ma niekto milion "priatelov" na facebooku a je v milion skupinách..., abo keď niekto používa dookola 2 nicky abo hesla na všetkých milion stránok kde je regnuty a jedno s tých hesiel ma aj na e-mai... informačne služby to maju v tejto dobe ľahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale chce to šťastie a dlší časový interval
Ale nič osobné
Jasnačka, že o mne nájdeš všetko, som všade, otrávim ti vzduch
ked ma niekto milion "priatelov" na facebooku a je v milion skupinách..., abo keď niekto používa dookola 2 nicky abo hesla na všetkých milion stránok kde je regnuty a jedno s tých hesiel ma aj na e-mai... informačne služby to maju v tejto dobe ľahšie