samozrejme ze hned vsetci hetero zacnu pisat ze tomu tak nie je, ale aj tak... su najkrajsi, nejde mi vsak o vzhlad ale "vnutro" - city, pocity... kazdy jeden homosexual (zena/muz) je podstatne lepsi v pochopeni citov inych ludi
je mi to jedno čí sú alebo nie sú najkrajší...ale automaticky, keď zistím, že aj keď pekný chlap je gay, začnem ho vnímať úplne inak a už sa mi vôbec nepáči ..
keďže ja rada chlapcov, tak som rada, keď vyzerajú ako chlapci a nie ako figuríny z obchodu navlečení do svetríka s "futbalovým" három a s pseudo-diamantovou náušnicou v uchu
Mám tri sesterky.....jedna je zamilovaná do bisexuála...druhá vyzerá ako chlapec...obdivuje gayov...tretia je normálna...ma chalana...ale keby že je teplý bola by rada.....ja viem....čudná rodina....nespravíš nič..
@forkys druhy raz daj pred moj nick závinač aby som to dostal, takto som náhodov toto tu objvil......
ale ten jebnutý tarač!!! je to kokotko na pohľadanie a už vonkoncom môj typ...mám radšej mužnejšie a drsnejšie typy chalanov, ktorý si ma vedia skrotiť a nie takýchto pičúsov.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A väčšina gayov - aspoň tak sú prezentovaní, no - tak nevyzerajú.
Okrem toho, moja odpoveď neznamená, že hetero sú krajší. Proste.. it depends.
a buďme radi, že som vymazala to čo som písala predtým, lebo koniec sveta s tebou dievča!
osobne poznám veeeeeeeľmi pekného gaya a aj veľmi nechutného a nepríťažlivého gaya.takisto aj to je samozrejme aj u hetero..
šesť metrov..
štyri metre..
dva metre..
jejda, žena
Gayovia sú najkrajšie tvory pod slnkom
Hetaráči mi väčšinou prídu ako nechutné zvery (/_-)"
ale ten jebnutý tarač!!! je to kokotko na pohľadanie a už vonkoncom môj typ...mám radšej mužnejšie a drsnejšie typy chalanov, ktorý si ma vedia skrotiť a nie takýchto pičúsov.......filip