nie je to spravne,ale kde sa maju vyblaznit? Vsetci to robia,tak preco nie? Rodicia na nich kaslu,moznost zabavit sa inde nie je. Policajti slabo kontroluju.tak im nic nebrani sa spijat.
s tým mám skúsenosti
tomu nezabrániš
čiže odporúčam harm-reduction, t.j. zmiernenie zlých dopadov nejakými dobrými radami. ale pozor aby tie rady nezneli moc rodičovsky, lebo hneď spraví presný opak. a daj jej nejaké kondómy
no mna to vobec nelaka...akoze sa spijat a fajcit. aj tak je to nenormalne nezdrave pre niekoho kto este rastie a tak (nechcem povedat, ze pre "deti" ale ked na zastavke pocujem take 12-rocne deti, co sa tak hlasno chvastaju, ze ich pol mesta pocuje, ze: "hej, a v piatok som sa tak opila...to som ani nevedela, kto som..." ....no ja neviem...este sa tym aj chvalia, to je chore...
kazdopadne ako sestra s tym toho vela neurobis, ale rodicia jej to vobec dovolia???
je to jej vec a ma uz 15 cize je dost velka na to aby vedela co chce... raz ju to prejde, ale kazdy si niecim takym musi prejst aby zistil ake to je ja som napriklad v 11 fajcila, hulila marisku, obcas sa spila a tvarila som sa ako welkaaa gangsterka ale ozajstnyyy gangsta je zo mna az teraz ked preto nieco robim a pochopila som ze haluz moze byt aj bez drog a alkoholu... mnoo s tym fajcenim prestat to chvilu trvalo a nebolo to lachke... mozes jej povadat co chces ona aj taq urobi podla seba... mozes jej poradit, ale nemozas ju zmenit... je to clovek ako hocigdo iny... a s vlastnej skusenosti viem ze je hrozne ked mi nieco zakazuju a aj ked mi zakazali nieco co som naozaj chcela mne to bolo jedno a spravila som to lebochcem a nigdo do toho nebude kecat... a to sa asi nezmeni a haluz je aj tancovat v noci doma ked byvam v panelaku hahaha ja newim... neni dobre ze pije taq ale... to su pubertaci... a viem o com hovorim
hh too nwm tezko povedat hh keed mam tez 15 tak si myslim ze to je fajn hh sak koho nepotesi ked tam stretnes pekne baby alee to s tym pitim too neeni bohvieco h hoci sam nekedy neodoolam alee snazim sa s mierov...
Nepochopim rodicov ktorych ch pustaju...vsade prevladaju tie deti...a zvysni starsi chodia radsej do barov sadnut a vypit nez sa zabavit ku tym trapnim detom...co sa hraju na dospelych tym, ze piju a fajcia
Správne to nie je, ale neurobíš s tým nič... tým že im budeš v tom brániť, len posilníš ich túžbu... Vieš ako - zakázané ovocie... To vždy chutí najlepšie... Ostáva len dúfať, že sa uvedomia... A ak nie, smola... Nie je to naša vina - nech si každý žije, ako uzná za vhodné...
prvý krát som tiež bola na diskotéke v 15ke...nefajčím,neožieram sa...bola som úplne iná v tom veku ako dnešné 15ky,nechcelo sa mi piatok večer trčať doma keď sa kamaráti tiež chodili baviť
obcas nejaka rozbijacka nikomu nezaskodi pokial to nieje na dennom poriadku tak treba obcas vybit energiu bohuzial moji rodicia su v tomto dost zasadovy najradsej maju ked som doma alebo na nejakej chate diskotekam moc neveria a ani mna tio moc neberie radasej haluze v prirode..:d ale aj tak mam dost malo casu takze fakt to vidy loen par krat...ale ked uz je tak stoji za to..
pokial jej to zakazes taq ju to bude este viacej lakat vravim ti to z vlastnej skusenosti a kazi tym zivot sebe nie tebe taqze ti to moze byt jedno viem ze je to sice tvoja sestra mas ju rada a chces pre nu to najlepsie lenze ona ma zahmleny mozog a pre nu je teraz najlepsie to co preziva poznam to a ked jej to zacnete vsetci tolerovat a nebudete mat proti tomu nic taq by ju to teoreticky malo prestat bavit to ti tez vravim z vlastnej no raz ked ju prejde puberat sa k tomu zrejme vrati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nechaj ju, nech sa vyblazni.
inac za mojich mladych cias bol svet iny...
tomu nezabrániš
čiže odporúčam harm-reduction, t.j. zmiernenie zlých dopadov nejakými dobrými radami. ale pozor aby tie rady nezneli moc rodičovsky, lebo hneď spraví presný opak. a daj jej nejaké kondómy
kazdopadne ako sestra s tym toho vela neurobis, ale rodicia jej to vobec dovolia???