hm...ved sakriš každy je iný a u každeho to može inač vyzerať je tu príliš málo možností nato aby sa dala jedna azpon z časti prijat... mam kamošku s ktorou si velmimoc rozumiem ale neriešime nič ona má chalana ja mam babu... mám druhu kamošku snou nič nevilučujem ale nechodim snou lebo bi mi to nejako nepasovalo že snou vztah
a možno mám kamošku ktorá mala somnou vztah a nevišlo to, ale ako ludia si rozumieme stále rovnako...je to komplikovane
moze byt,jedno som take mala, on vedel, ze chcem jeho kamarata, ja som vedela ze on miluje svoju priatelku, bol pekny, aj on mi viac krat povedal, ze som pekna (no neviem , ale nikdy nebolo medzi nami viac
s chlapcami si stale lepsie rozumiem,preto mam aj viacej kamaratov muzskeho pohlavia a nikdy medzi nami nic nebolo,lebo si proste vazime to priatelstvo a jeden druheho
ja v poslednom case si ani nemamatam kedy som bola naposledy s nejakou kamoskou vonku pretoze sa museli ucit atd tak som von chodila s kamosmi s ktorymi je dost haluz a skratka wzdy nieco vymyslime
@malapohroma jj komplexy máš asi ako povedal @fxx a ja som v tvojom veku nemala ani kamarátky poriadne.. nie to ešte kamarátov.. takže.. neboj nič.. neskôr príde aj najlepší kamarát
@Sasi2680 som na gympli.. cize na strednej.. a ak sa na mna nejaki lepia tak su to totalni looseri.. ako ta skupina na fb - radsej single ako chodit s debilom
Jasné že môže. Ale akékoľvek okolnosti nevydrží snáď žiadne. A preto tá anketa je trošičku obmedzená možnosťami. Človek sa totiž neustále mení, menia ho životné okolnosti, skúsenosti. Mení svoje hodnoty. A tie často nakoniec menia aj jeho kamarátov... A ani nemusíte tušiť, ako sa zrazu budete podieľa na tej jeho "výmene"....
@malapohroma aha tak prepáč potom ale tak.. neskôr ešte keď trocha vyrastieš.. budú okolo teba behať.. a nemusia to byť len "looseri" keďže ty nie si škaredá ako to o sebe tvrdíš.. a zas.. nemusíš si v tých chalanoch nájsť len chalana na chodenie.. ale aj dobrého kamaráta..
@malapohroma nemáš mi prečo neveriť ja nemám problém povedať čo si myslím.. a už vonkoncom nie takto anonymne cudzím ľuďom takže kebyže si myslím že si škaredá tak ťa nesnažím presvedčiť o opaku.. chce to len troška sebavedomia a pôjde to
Ak jeden nepriťahuje druhého alebo ak druhý nepriťahuje prvého, alebo ak sa navzájom nepriťahujú, tak áno, za každých iných okolností môžu byť (len) kamaráti.
Potom je tu ešte taká možnosť, že kamarátsky sex ale to je iná kapitola
jasne ze chlapec a djeva cmozu byt kamarati. Preco nje? ja mam kamaratov a aj vela djevcat. Ale ide aj o to ako sa k sebe navzajom spravaju. Z prjatelstva moze byt laska a z lasky priatelstvo tjez. Vela ludi si mysli ze nje ale da sa to. A zasa nje setci chalani myslja na sex. Chodim na chlapcensku skolu a som dve dve djevcata. A 26 chlapcov. A maju aj ine problemy.
Je to možné. Mám prekrásny priateľský vzťah s chlapcom, s ktorým sa poznám už od základnej školy. Je pekný, mám ho rada, ale nikdy by som s ním nechcela spať alebo niečo také... Iba by to pokazilo vzťah a to rozhodne nechcem... A ani on.
specialne pre mna je vysledok vyrazne prekvapujuci, pretoze si lepsie rozumiem so zenami ako s muzmi, to neznamena, ze od kazdej z tych zien chcem sex, alebo ze zle vyzeraju. napriek tomu okolie si o mne mysli ze som nejaky casanova.
moze, moze, moze!! doteraz boli moje najlepsie kamosky iba chalani...teda 90%, mozno 80% a chybaju mi... presiel uz cas, menili sme skoly, byvame daleko...shiit, dnes mam za toto nostalgiu : disappointed:
@Patushqo je môj veľmi dobrý kamarát už od môjho narodenia. Chodili sme spolu do škôlky, chodíme spolu do školy a nikdy medzi nami NIČ nebolo. Dúfam, že to tak aj zostane a mi budeme príklad toho, že to ide byť iba kamaráti o dokonca aj najlepší... To jest môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
182 komentov
spávam u nich, varievame si spolu, často ideme na kávu či na pivo len vo dvojici, prerozprávame dlhé hodiny... a nikdy medzi nami nič nebolo.
a nemyslím si, že som nejaká špata, že by bol dôvod práve to
dokonca priateľstvo medzi mužom a ženou je pre mňa osobne bežnejšie ako medzi ženou a ženou.
a okrem toho, mam dobreho kamosa uz dva roky a nikdy medzi nami neslo o nic viac ako len kamaratstvo
Dokonca poznám viac takýchto vzťahov, dobrí kamaráti, ktorí popritom spolu spavaju, len vo vztahu im to jednoducho neklapalo.
a možno mám kamošku ktorá mala somnou vztah a nevišlo to, ale ako ludia si rozumieme stále rovnako...je to komplikovane
Btw. prečo by malo VŽDY ísť LEN o sex preboha?
A preco by malo chalanom ist len o sex??? nechapem....
.__________.
nepride sam od seba.. a ja nie som schopna najst si ho
Potom je tu ešte taká možnosť, že kamarátsky sex ale to je iná kapitola
!!!!