nemyslim ze mu to uskodilo,aj tak sa uz o tom spekulovalo davno a mnohy to tusili,tak a s tym priznal aby zas vzbudil trocha pozornosti,ked uz sa nevie prezentovat hudbou
Dalsia nechutna buzna ako zakladatel tejto diskusie, stale si len potrebujes dokazovat, ze nie si sam takto chory a opierat sa vsak aj ini su taky. Iste si uskodi a podla mna len preto to dal vediet, aby sa zviditelnil a uz mu je jedno ako,len nech sa zviditelni a to je dokaz chorosti vasho buzerantskeho mozgu, ze sa priznaju a vobec im to nevadi a este cakaju neviem aky obdiv, slavu a podporu. Tak odomna akurat tak dostane pozvanku na liecenie a to som teraz este velmi slusny, co som chcel napisat som radsej vymazal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
staci ked sa k homosexualite prizna @zajko30
[/img]
[/img]
[/img]
[b]Screen /b] [img]
[/img]
filip
@harleystorm ak mas pocit, ze je to choroba, tak ty si chory take lezbicky by sa ti pacili cooo, ale akonahle su v tom chlapi, tak uz je to choroba...
Nech žije @Harleystorm !
Nech žije @Harleystorm !
a na to liečenie by som išiel tak do Rajeckých Teplíc, ale neviam či by si mal dosť chechtákov na procedúry aby si mi to mohol financovať!!!
ale nechaj tak, ja si to zaplatím sám, mám slušný príjem, čo sa tebe ani nesníva.....filip
a na to liečenie by som išiel tak do Rajeckých Teplíc, ale neviem či by si mal dosť chechtákov na procedúry aby si mi to mohol financovať!!!
ale nechaj tak, ja si to zaplatím sám, mám slušný príjem, čo sa tebe ani nesníva.....filip