Ale zeny furt trepu blbosti a niekdy nevidia, ze aj chlapi mozno len na nieco svojim spravanim reagovali.. ale vseobecne, nech si kazdy vo vztahoch dava hlavne pozor na to, co sam robi a neobvinuje zo vsetkeho toho druheho..
to sa neda vziat globalne... sak to nikto nikdy neratal. to je ako by si chcel ist zratat ci je na svete viacej somarov alebo komarov hehe ma nic ine nenapadlo a toto sa rymovalo
zeny su take ze sup sem sup tam ryhlo to potom este stihneme nieco ine chlap si sadne za futbal v ruke pivecko a na dve hodiny pre neho ihrisko predstavuje cely svet ale rano si v pohodicke precitat novinky dake cigarko sem tam zapalit atd a co sa tyka podvadzania noooo nehovori sa hlavne o zenach ze idu po peniazoch? a este je dokazane ze niektore zeny vedia tak chlapa vytocit ze on potom vyzera ako ten kto je idiot a nie ta zena...ale samozrejme tyka sa to aj chlapov ono to nie je o pohlavi ale o povahach
podla mna je to cisto subjektivna vec a rozdielov medzi mumi a zenami je tak vela ze az.. Ale ak mate o toto naozaj zaujem, tak si kuknite knizky ako napr..Muzi su z Marsu , zeny z Venuse alebo Preco muzi nepocuvaju a zeny sa nevyznaju v mapach alebo dalsia Preco muzi klamu a zeny placu..
takze asi tolko.. je tam vela potrebnych info a strasne vela srandy
tak typek aj ja by som si niekedy rada pozrela len tak futbal s nejakym chlapom, alebo aj sama uz sa tesim na ms vo futbale. a co sa tyka chapa a jeho peniazov, tak jeho peniaze su mi u riti, lebo aj tak by som z nich nic nemala, kedze su jeho a je na nom co s nimi urobi. skor sa snazim o to aby som vedela stat na svojich nohach co sa tyka peniazov a zabezpecit sa sama a nie vdaka nejakemu tipkovi. a rozhodne by som sa nechcela vlacit s nejakym chlapom co sa topi v peniazoch a ukazovat si v obchodoch na to co by som chcela... brrr to nie je nic pre mna
Myslim si,ze vsetko to vychadza z nasej podstaty.sme ludia.Takze takze uz z nasich zakladnych pudov-niekedy sa nam podari "zhresit".A to nie je o pohlavi.Rozdiel v tomto pripade je ako to jednotlive pohlavia riesia.
Inak rozdiel medzi muzmi a zenami....hmm vzdy tu bola ista rivalita,starocia sa vedu vojny m versus ž.Ale ako uz bolo spomenute,kazdy to riesi inak.po svojom.je to viac menej v rovnovahe.zeny-mrchy a muzi-svine.
Tak s touto otázkou nesúhlasím...ako môže byť biela zhodná s čirenou...?
máme rovnaké potreby a to je tak všetko...
nemôžme povedať, že muži či ženy sú svine
tak ako nemôžme povedať, že všetké jablka sú kyslé a všety hrušky obité...
Všetko to súvisí s génmi... v odlišnosti testosterónu a progesterónu-obe molekuly majú rovnakú stavbu-len progesteroń(ženský) má tri atómy na jednom mieste a testosteron len jeden
čiže už to je dôkaz , že sme odlišní
od toho sa odvíja aj zmýšľanie, cítenie...
takže nikdy nenájdeme vhodného partnera-rovnakého ako sme my...
sila aké je to všetko premyslené... a haluzne v tom našom živôtiku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zalezi od povahy a aj od vychovy...ale existuje aj prevychova..a ked niekoho skutocne milujeme,sme schopni sa pre neho aj zmenit..
ale ked to vezmem tak globalne, tak zeny s oblubou fakt tvrdia, ze muzi su ti najvacsi hajzli...
muzi by povedali muzov...
to je vec pohladu a ty ktori su vazne idioti tak to je ina sebranka ludi s ulice ktorim nieco chyba...
PS: to IDIOTI sa tu nejak rozkriklo vdaka dobrej dusi co ho sem priviedla heh.
takze asi tolko.. je tam vela potrebnych info a strasne vela srandy
Inak rozdiel medzi muzmi a zenami....hmm vzdy tu bola ista rivalita,starocia sa vedu vojny m versus ž.Ale ako uz bolo spomenute,kazdy to riesi inak.po svojom.je to viac menej v rovnovahe.zeny-mrchy a muzi-svine.
máme rovnaké potreby a to je tak všetko...
nemôžme povedať, že muži či ženy sú svine
tak ako nemôžme povedať, že všetké jablka sú kyslé a všety hrušky obité...
Všetko to súvisí s génmi... v odlišnosti testosterónu a progesterónu-obe molekuly majú rovnakú stavbu-len progesteroń(ženský) má tri atómy na jednom mieste a testosteron len jeden
čiže už to je dôkaz , že sme odlišní
od toho sa odvíja aj zmýšľanie, cítenie...
takže nikdy nenájdeme vhodného partnera-rovnakého ako sme my...
sila aké je to všetko premyslené... a haluzne v tom našom živôtiku..