ok, pokus bol. Tak len smelo do ďalších tém diskusií, písania a celkového budovania si identity, ktorá ti zjavne veľmi pomáha vo vyrovnávaní sa s tvoju traumou z admina... Ty sa ani nadávkou nedáš označiť, ty si proste chúďa človek...
@etelnair No svojím spôsobom je to celkom fajn, šak je to len jeho vec. Ale byť na jeho mieste sa bojím či od podobného vypatlanca ako tento raz nedostanem nožom medzi lopatky za zmazanú diskusiu.
btw preco nepises tie tvoje sracky z normalneho nicku? uz zrazu nie si cistic birdzu, ktory je stelesnenie dokonalej moralky a vzdy sa navaza len do tych zlych? ked si zistil, kolko ludom tu lezies na nervy, tak bolo lepsie spravit si novy nick a zacat dojebavat birdz este viac, ze? aspon sa prejavuje tvoj normalny charakter. z normalneho nicku to robit nebudes, lebo by ti zrazu ten tvoj "harem" zmizol, keby videli, aky si zatrpknuty hlupy kokot. velky bojovnik za poriadok, ale ked zisti, ze je ludom len na smiech, tak zacne bordel este robit aj on. predtym si mi bol nesympaticky, ale teraz si proste kokot. dalej s tebou odmietam viest konverzaciu, neodpovedam a na mojom profile komenty mazem.
Akože nič? Viem že sa prezentuješ ako kokot a si schopný nad tým presedieť hádam aj 24 hodín denne, takže prakticky tu vlastne všetci vieme o významnej časti tvojho terajšieho života...
ja som nikdy nebol "cistic birdzu", ani som nemal dokonalu moralku, a navazam sa prakticky do koho sa mi chce, nie do "tych zlych", ziaden "harem" som okolo seba tiez nikdy nemal, neviem odkial si tieto informacie nabrala, ale vskutku ma to pobavilo. a inak ma vzdy po tvojom vyplode pobavi to tvoje "konec, dalej na teba nereagujem"
@karlotiskot jj, ale neviete nic o tej druhej casti, kedy tu nie som
A čo? Pri tom koľko sračiek si tu schopný za deň napísať sa tá druhá časť stáva minoritnou. Čo nás potom po nej? Ja len vravím, že človek čo si zaplní život vypúšťaním exkrementov po fórach blogoch a neviem kde ešte a dokonca to berie ako prostriedok nejakého svojho snaženia, je proste chudák.
@karlotiskot pojem sracka je troseno relativny ^ ^ za dalsie, v porovnani s niektorymi inymi pouzivatelmi, mnozstvo mojich sraciek nie je az take enormne, a ich srackovitosti som si castokrat vedomy, narozdiel od tych inych pouzivatelov. a urcite to neberiem ako prostriedok svojho snazenia sa, priemerne zmyslajuci pochopi, ze si len robim picu, rovnako ako si robi picu polovica pouzivatelov na birdzi, len trochu distingvovanejsie ^ ^
a ak ide o to, hej stale vyplnam rovnaky cas robenim si pice, alebo vypustanim exkrementov, alebo si to nazvi ako chces, tak ako ty vyplnas cas rozjimanim s exkrementom nad jeho exkrementinami ^ ^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@karlotiskot *adminovi
ty si ma takto vsimas? zlaty ^ ^
na margo mojej hlavy: kto nema v hlave..ma v nohach, muhaha
nech ich pekne len admin maze
btw, "podobneho vypatlanca" v 8 komente urcite nemyslis mna, kedze ja sa ani "nadavkou nedam oznacit" ^ ^
@hoperpohroma nato, ze odmietas moje komenty hocikde si celkom dobra provokaterka ^ ^
@hoperpohroma mna neprovokuje ohladom tvojej osoby absolutne nic, ale ty si vzdy nejaka nervozna pri nasej konverzacii, preto sa cudujem trochu ^ ^
@flussica nie
ja som nikdy nebol "cistic birdzu", ani som nemal dokonalu moralku, a navazam sa prakticky do koho sa mi chce, nie do "tych zlych", ziaden "harem" som okolo seba tiez nikdy nemal, neviem odkial si tieto informacie nabrala, ale vskutku ma to pobavilo. a inak ma vzdy po tvojom vyplode pobavi to tvoje "konec, dalej na teba nereagujem"
@karlotiskot jj, ale neviete nic o tej druhej casti, kedy tu nie som
a ak ide o to, hej stale vyplnam rovnaky cas robenim si pice, alebo vypustanim exkrementov, alebo si to nazvi ako chces, tak ako ty vyplnas cas rozjimanim s exkrementom nad jeho exkrementinami ^ ^
filip