"Je to kameň poriadku a podporuje organizačné schopnosti, sebadisciplínu a usporiadanosť. To vraj robí preto, že má vyvažujúci vplyv na hrdelnú čakru a zlepšuje komunikáciu medzi nižšími čakrami (fyzická energia) a vyššími čakrami (mentálna a spirituálna energia). Znižuje roztrieštenosť pozoronosti a obmedzuje chaotickosť v prejavoch a životnom štýle. Navyše nám ukazuje realitu v jej neskreslenom rozsahu a podporuje nás reagovať na ňu rozumným, racionálnym spôsobom a vo vlastnom záujme."
@ruderenee A tie energetické náramky za 30 eur,čo mal každý čínske napodobneniny a hovorili aké to je super,že sú koncentrovaný, a pri tom behali jak rádioaktívne ryby?
Odkedy sa volačo také volá Budha náramok? Ale cez net by som si to nekupovala, nevieš, či to budú napr. reálne kamene.. a keď sa to volá "mysticshop" ... Ou!!
@worrye Ja ti predám ak chceš aj hinduistické tie ti podporia aj čachre machre čo len chceš a k tomu aj nový model magnetického kolenného pásu doktora Levina.
To záleží na tom, čo od nich očakávaš. Ak to, že ťa úplne zbytočne pripravia o peniaze, tak fungujú bezvadne. Ak to, že ťa vďaka nim mnohí ľudia budú mať za debila, tak s kúpou už vôbec neváhaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
znie legitímne. tomu vravím fajný šuter.
mne sa rozpadol. roztrhol sa mi sám od seba tak som ho už na ruku nedala.
hlavne sa oň starať tak ako je napísané v brožúrke.
@ruderenee Seriously?
@chidori Odkiaľ si ich kupovala?
Ak sa podieľa aj na tomto produkte, určite to funguje, niet pochýb.
sam vlastnim jeden..