Poznala som už veľa pekných....magorov a nepomohlo im že boli pekní :ehm:
ale aby som sa tu nehrala na nevinnú tak som poznala aj škaredých mužov ktorým nepomohlo že boli dobrí a milí.
(a teraz sa budem báť že zniem strašne povrchne a bezcitne)
@acvd43xa7w po tebe ziaden pekny nejde, a to mi staci
@obliviate ved to bolo povrchne z objektivneho hladiska...ja som zase poznal dost peknych, a tym pomohlo, ze boli pekne, len na vztah ich nikto nechcel (ale na ten zvysok hej) ale skarede a sucasne dobre a mile zeny som nikdy v zivote nestretol...tie su skor zakomplexovane a neprijemne...
@echoechoecho ja nepotrebujem byť ani v mise, ani mimo. ale otázky tohto typu a odpovede na štýl "ženy sú z venuše a muži z marsú" sú strašná hovadina.
@marleymt zase si mimo...ved nic tu take nie je...kludne si mozes napisat svoju odpoved, ale k teme a priamo...ci ta stve, ze je to rovnako ako u tych debilnych a nadrzanych chlapov?
@echoechoecho väčšinou sa viem ovládať. i keď sa niekedy vo vnútri celkom roztápam a najradšej by som šla po tom človeku... roky interakcie ma však naučili dobre to skrývať.
@atropabelladona nj, ale ked strasne casto hlavne zeny trepu, ze na vzhlade nezalezi, tak sa mi od nasratosti otvara nozik vo vrecku, ze niekto taku pokrytecku sracku vypusti z ust
@klaudiqaaa vzhladom na to, ze si pekna, tak ani nepocitas s moznostou, ze by ta odmietol a rovno pises, ze sa s nim vyspis, a nie, ze by si chcela sa s nim vyspat ...ale i ja by som sa vyspal s kazdou peknou, ktoru stretnem..ale vravim, len vyspal....
@acvd43xa7w pre mna za mna, utvrdzuj sa v sebaklamoch
@relieforsaddist tuna mam na mysli hlavne fyzicku krasu to, ze niekto vie pekne poprosit predavacku v novinovom stanku, aby mohol zaplatit jednocentovkami sa neberie
zeny su vo vseobecnosti zdrzanlivejsie, cize odpoved by mala byt nie. ale co sa takej zene odohrava v hlave je druha vec. zalezi na prioritach, atraktivneho muza mame chut prinajmensom spoznat rovnako, ako muzi maju chut spoznat atraktivnu zenu. potom je to uz o povrchnosti, prioritach a tom, co vlastne hladame. ked si hladam partnera na cely zivot, tak mi asi nestaci, ze je pekny.
niečo na štýl klaudiqaaa len s rozdielom že ja sa s nimi nevyspím ... lebo som zasadová a aj keby som chcela, nepustí ma to spraviť ani za nič.
ale vačšinou takých chlapov skoro nepoznám to sa stane fatk raz za rok. A VTEDY je ten muž naozaj tak enormne pekný že všetko ostatné je na p... je sprostý, hulvát, kurevník alebo dáka socka, No nič,. čiže každej normalnej žene potom prestane imponovať lebo všetko ostatné je zlé.
ja tiež neznášam ked niekto hovorí že na výzore nezáleží. Ale človek sa fakt dokáže zamilovať aj do dákeho špatucha, no žena to dokáže. Neviem či aj muž. Lebo muž a musí ta žena fakt priťahovať. A ženy su naučene že maju byť dobré a láska príde časom, tak daju šancu aj takým ktorý ich až tak neberú len zo strachu zo samoty a že lepší ich aj tak nebude chcieť.
Ale už by si to mal prestať riešiť lebo to nie e o kráse ale o nejakých základných fyzických bodoch čo ked muž má tak je priťažlivý. Radšej hod fotku nech vidíme či si až taký špatný a beznádejný ked toto vkuse riešiš
@echoechoecho mne sa nepáči zovšeobecňovanie a delenie na "ženy a muži", pretože rovnako ako sú nadržané prasce a uvedomelí páni, tak sú nadržané prasce a uvedomelé dámy, podľa mňa pohlavie nie je správnym ukazovateľom správania ľudí v spoločnosti - môže to by ukazovateľ nejakých biologických vlastností, ale nie toho, čo ten človek reálne robí...
takže k téme, áno, podľa mňa ženy, ktorých priťahuje fyzický vzhľad a majú takúto povahu, idú po chlapoch presne tak isto, ako chlapi, ktorí majú rovnakú povahu po ženách.
nevidím dôvod, prečo by pohlavie malo spôsobovať nejaký rozdiel v povahe, len o to mi šlo
Tak jasne, ze vzhlad vzdy robi svoje, ak uz nic viac tak je to aspon silna pomocka pri prvom dojme.
Ja si ale myslim, ze chlapi su v tomto omnoho, omnoho povrchnejsi ako zeny. Vacsine chlapov staci k tomu, aby ich zenska uplne oblbla a obmotala si okolo prstu aj na par rokov aby bola zenska 'perfect ten', paradna postava, anjelska tvaricka.
Jasne ze aj zeny sa obzru za peknym chlapom, ale z dlhodobejsieho hladiska zalezi hlavne to, ako sa s chlapom baba citi, moze vyzerat neviem ako dobre ale pokial je tupucky, zavisly od maminy a nevie si sam ani zaviazat snurky, tak ju velmi rychlo omrzi, max nejaka jednorazovka.
V skratke povedane - chlap ide po najkrajsej zenske, zena ide po chlapovi, ktory v nej vyvola najsilnejsie emocie, tot moj nazor, tot moje pozorovania
podla mna hej ale ja nastastie touto chorobou netrpim ale poznam take -.- zas sa to ale neda povedat ze vseobecne zeny chodia bla bla bla lebo niekto hej a niekto nie :/
@obliviate Tak zas nezachadzajme do extremov Ale poviem ti to tak, ze som chodil aj s babou s ktorou som sa spoznal cez net a pisali sme si dlho a bola fajn, ked som ju prvy raz uvidel bol som sklamany. Ale dnom co dnom bola pre mna krajsia. A nakoniec omnoho vacsie sklamanie bolo ked mi po roku povedala: rozchod!
@hetfield vzivote som ja chlapa nezacala balit a nenahanala ho.a uz duplom nie iba za ucelom vyspat sa snim.(ani ked vidim fajnove auto) :ble:
troska sebaucty ktora tu niektorym slecnam chyba
@maugly neviem co je zle na tom, ze by chcela zena zbalit chlapa ... ci uz za ucelom vyspania sa s nim, ci len tak na vztah ... na margo @34 ... neviem, kde je napisane, ze je nutnost aby vzdy chlap dobyjal zenu, nahanal ju a oblietaval
@maugly@klaudiqaaa ja netusim, kde ziju niektore birdzacky...s chlapom, co sa jej paci, sa nevyspi a ani neurobi prvy krok, ale zato si vyberie nejakeho debila, ktory ju otravuje polroka, aby sa dama nenadrela, da mu, a potom bude mat reci, ze na slovensku nie su pekni chlapi
@uniqueprivilegium blbost, zena nechce mudrych, zena chce, aby bola vo vztahu ta mudra a poucovala
@obliviate@milo5 tak potom, aky ma vyznam byt prehane mily k druhemu, ked v pripade, ze nie je pritazlivost, nema to zmysel? chapes, chlap, co ta pritahuje nemusi byt super mily, staci, ze je normalny...ale chlap, ktory ta nepritahuje, musi byt mily, inak by si si ho ani nevsimla, lenze nakoniec i tak on bude jediny, kto bude "investovat" milotu a nebude mat to, co chce, takze naco je to dobre? nebolo by lepsie davat rovno najavo pritazlivost, a nie gentelmanstvo a pod? a dalsia vec, mne tiez imponuje ak nejaka priemerne pekna zena je mila, lebo je to velmi ojedinely jav stretnut milu zenu sice existuje hranica, pod ktoru by to nemalo vyznam, ale zase take zeny na slovensku nestretavam
@sisi092 a vies preco je pekny chlap vacsinou debil, humusak, hulvat a kurevnik? predsa kvoli zenam, ktore za nim i napriek tomu idu, takze nema dovod sa menit,lebo ho zenska spolocnosti (a tym i muzska) vlastne akceptuje a toleruje ..je to chyba lahkych kurviciek, ktorym staci, ze chlap je pekny a prepacia mu vsetko....
@echoechoecho vieš pre niekoho je vlastnosť ako byť milý úplne prirodzená a nemusí sa o nu snažiť ani ju predstierať . Myslím že predstieraná milosť a gentlemantstvo je hnusná vec.
A chlapa čo je milý , len ma nepriťahuje si všimnem tiež, len s ním jednoducho nechcem vzťah.
Neviem podla mna je úplne normálne a prirodzené ked si človek vyberie za partnera niekoho kto sa mu páči aj po fyzickej stránke. V partnerskom vzťahu tá chémia jednoducho musí byť ináč to ostane len pri kamarátstve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Stačilo mi už
ale aby som sa tu nehrala na nevinnú tak som poznala aj škaredých mužov ktorým nepomohlo že boli dobrí a milí.
(a teraz sa budem báť že zniem strašne povrchne a bezcitne)
@obliviate ved to bolo povrchne z objektivneho hladiska...ja som zase poznal dost peknych, a tym pomohlo, ze boli pekne, len na vztah ich nikto nechcel (ale na ten zvysok hej) ale skarede a sucasne dobre a mile zeny som nikdy v zivote nestretol...tie su skor zakomplexovane a neprijemne...
@eirea a ako si ty na tom?
Tento jav však platí rovnako tak aj u mužov - aby som si zas nepohneval ženské osadenstvo
Je to predsa prirodzené...
cavapa
@atropabelladona nj, ale ked strasne casto hlavne zeny trepu, ze na vzhlade nezalezi, tak sa mi od nasratosti otvara nozik vo vrecku, ze niekto taku pokrytecku sracku vypusti z ust
@acvd43xa7w pre mna za mna, utvrdzuj sa v sebaklamoch
ja som vedel ze ma chces aj napriek mojej rapavosti
keď slintám po každom peknom chlapovi ktorého vidím tak to som buď veľmi opitá alebo mám pár dní pred krámami
ale vačšinou takých chlapov skoro nepoznám to sa stane fatk raz za rok. A VTEDY je ten muž naozaj tak enormne pekný že všetko ostatné je na p... je sprostý, hulvát, kurevník alebo dáka socka, No nič,. čiže každej normalnej žene potom prestane imponovať lebo všetko ostatné je zlé.
ja tiež neznášam ked niekto hovorí že na výzore nezáleží. Ale človek sa fakt dokáže zamilovať aj do dákeho špatucha, no žena to dokáže. Neviem či aj muž. Lebo muž a musí ta žena fakt priťahovať. A ženy su naučene že maju byť dobré a láska príde časom, tak daju šancu aj takým ktorý ich až tak neberú len zo strachu zo samoty a že lepší ich aj tak nebude chcieť.
Ale už by si to mal prestať riešiť lebo to nie e o kráse ale o nejakých základných fyzických bodoch čo ked muž má tak je priťažlivý. Radšej hod fotku nech vidíme či si až taký špatný a beznádejný ked toto vkuse riešiš
takže k téme, áno, podľa mňa ženy, ktorých priťahuje fyzický vzhľad a majú takúto povahu, idú po chlapoch presne tak isto, ako chlapi, ktorí majú rovnakú povahu po ženách.
nevidím dôvod, prečo by pohlavie malo spôsobovať nejaký rozdiel v povahe, len o to mi šlo
kebyze ta nejaka zena na pohlad odpudzuje bol by si s nou len preto ze je mila ?
ja nie.
Ja si ale myslim, ze chlapi su v tomto omnoho, omnoho povrchnejsi ako zeny. Vacsine chlapov staci k tomu, aby ich zenska uplne oblbla a obmotala si okolo prstu aj na par rokov aby bola zenska 'perfect ten', paradna postava, anjelska tvaricka.
Jasne ze aj zeny sa obzru za peknym chlapom, ale z dlhodobejsieho hladiska zalezi hlavne to, ako sa s chlapom baba citi, moze vyzerat neviem ako dobre ale pokial je tupucky, zavisly od maminy a nevie si sam ani zaviazat snurky, tak ju velmi rychlo omrzi, max nejaka jednorazovka.
V skratke povedane - chlap ide po najkrajsej zenske, zena ide po chlapovi, ktory v nej vyvola najsilnejsie emocie, tot moj nazor, tot moje pozorovania
troska sebaucty ktora tu niektorym slecnam chyba
zena nema sebauctu ked sa vyspi s chlapom co sa jej paci. Why?
Because Fuck logic Im a woman @49
co to ma so sebauctou?
@uniqueprivilegium blbost, zena nechce mudrych, zena chce, aby bola vo vztahu ta mudra a poucovala
@obliviate @milo5 tak potom, aky ma vyznam byt prehane mily k druhemu, ked v pripade, ze nie je pritazlivost, nema to zmysel? chapes, chlap, co ta pritahuje nemusi byt super mily, staci, ze je normalny...ale chlap, ktory ta nepritahuje, musi byt mily, inak by si si ho ani nevsimla, lenze nakoniec i tak on bude jediny, kto bude "investovat" milotu a nebude mat to, co chce, takze naco je to dobre? nebolo by lepsie davat rovno najavo pritazlivost, a nie gentelmanstvo a pod? a dalsia vec, mne tiez imponuje ak nejaka priemerne pekna zena je mila, lebo je to velmi ojedinely jav stretnut milu zenu sice existuje hranica, pod ktoru by to nemalo vyznam, ale zase take zeny na slovensku nestretavam
A chlapa čo je milý , len ma nepriťahuje si všimnem tiež, len s ním jednoducho nechcem vzťah.
Neviem podla mna je úplne normálne a prirodzené ked si človek vyberie za partnera niekoho kto sa mu páči aj po fyzickej stránke. V partnerskom vzťahu tá chémia jednoducho musí byť ináč to ostane len pri kamarátstve.
Ináč čo stále riešiš vzťahy? si horší ako žena