Na aké zviera by si sa chcel vedieť meniť a prečo?
Išlo by o okamžitú premenu podľa vlastnej vôle s možnosťou spätnej premeny ľubovoľne často. Schopnosti by si mal len bežné toho zvieraťa, akurát myslenie by ti ostalo tvoje. Uveď, prečo si si vybral práve toto zviera.
Ja asi havran. Rád by som lietal, ale zároveň bol dosť veľký na to, aby som sa nemusel nejak veľmi obávať predátorov. Ako havran by som na seba nepútal veľkú pozornosť ľudí, ak by ma zbadali, čo by som tiež chcel
Pes. Menila by som sa na pesa, rozpravala s inymi pesami a potom vysvetlovala majitelom preco sa ich peso chova divne.
A konecne by som pochopila preco sa Guco vzdy na jednom mieste zlakne a ponahla sa prec!
Asi na nejaku morsku rybu.. Chcela by som plavat v tom nekonecnom hlbokom oceane a nic neriesit.. Pozerat utesy a spoznat podmorsky svet a vychutnavat si to uzasne ticho pod vodou. Ale asi by som sa uz nikdy nepremenila naspat.
Vždy ma fascinovali žraloky ale zase dajak veľmi rád vodu, plávanie a kúpanie sa v nej nemám a asi by ma mrzelo, že som si vybral prostredie v ktorom by som sa cítil nepríjemne. Potom sa mi veľmi páčia čajky ale tie tuším tiež hniezdia na ostrovoch a pri vodných plochách takže zase nič pre mňa. No neviem, asi by som bol lienka krasolienka.
Dokelu a jak tak pozerám, otázka znela, že prečo by sme sa chceli vedieť premeniť na nejaké konkrétne zviera a ja som napísal skôr dôvody prečo by som nechcel.
No tak na lienku (tu peknu, čerstvo a zdravo červenú myslím nie tie hnusné oranžové napodobeniny lienok) by som sa chcel vedieť premeniť, lebo je veľmi sympatická a ľudia keď ju vidia, tak im väčšinou vyčarí na tvári úsmev a niektorí sa jej začnú aj prihovárať "Pánbožkova kravička,. Kde je tvoja mamička??" a nechali by ma si len tak loziť po okne a kvietkoch a nezabili by ma, pretože kto už len zabíja a pučí krásne lienky? A vedel by som aj lietať, takže v prípade ohrozenia by som vedel aj utiecť, len by som sa nevedel prevaliť z chrbta na nožičky keby ma niekto prevrátil.
@mariquittka Sovy vraj nie sú vôbec inteligentné zvieratá
Jednoznačne mačka. A kludne by som bola prevažne mačka, asi by som sa zmenila len na to aby som sa vypotrebovala a najedla ako človek, inak by mi viac vyhovoval ten mačací život.
@30 Inak toto som už aj ja niekde čítal, že tie sovy vraj až také inteligentné nie sú ale zase neviem ani ako sa tam myslelo to, že sovy sú inteligentné a múdre. Veď aj papagáj mi príde inteligentnejší než sova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A konecne by som pochopila preco sa Guco vzdy na jednom mieste zlakne a ponahla sa prec!
Mohla by som sa jednoducho dostat z akejkolvek situacie a mam rada vietor, takze by sa mi asi pacilo lietat
Jednoznačne mačka. A kludne by som bola prevažne mačka, asi by som sa zmenila len na to aby som sa vypotrebovala a najedla ako človek, inak by mi viac vyhovoval ten mačací život.