Na akom mieste ste mali najkrajsi sex v zivote a ake miesto este chcete navstivit?
Moje najkrajsie zazitky sa urcite spajaju s prirodou.... v lese, na luke v kope sena... aj ked to trochu pychalo, ale stalo to zato Mozem len vrelo odporucit
@sandy114 Musis vediet kam chodit.... Ale nie nestretol a aj keby, tak az potom by to bolo to prave vzruso... respektive, zrejme sa ti hubari neukazovali
v Rimini v noci na pláži až sa mi tlačia slzy do očí, pretože mi nikdy žiaden chlapec vo všetkých smeroch nevyhovoval tak, ako on...no býva až v Nitre a taký vzťah by nemal budúcnosť...
@etelnair to ja som využil nestrážený, opustený notebook v mojej posteli a napísal si na seba pekné, lebo o mne nikto pekne nehovorí Takže niesom barsjaký kokot, keď už tak pán Kokot
Moja byvala spolužiačka si to rozdala v sene a do školy došla cela doškrabana a zhaňala tehotensky test, lebo vraj nepoužili kondom neovladli sa a zašli do stodoly no
tak na ja chacu tebja albume ficim tak 9 rokov..ale ten klipek som este nevidel =D btw dva krat natiahnuty zaciatok.. a celkovo divne zostrihana pesnicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@1
no bohužiaľ no....
asi sa idem obesiť
a ten to video k tomu spravili super : D
tak na ja chacu tebja albume ficim tak 9 rokov..ale ten klipek som este nevidel =D btw dva krat natiahnuty zaciatok.. a celkovo divne zostrihana pesnicka
btw fakt nechapem ludi, ktorym sa to paci na plazi...
sex moze byt dobry, lepsi, najlepsi, ale povedat - mal som "najkrajsi sex"...eeeeww