Skriňa,les,v jabloňovom sade priamo v obci, na námestí za stromami hneď pri zastávke za bieleho dňa. Neni to nič moc ale na môj vek bohato stačí :happy:
@floremcorde akoze nie zeby som suhlasila s tym co robis...ale jeho komenty a postoj ma neskutocne nasiera.. to ked ti napisal ze zastrel sa a ked si to napisala ty jemu doslova som sa zacala rehotat ze dobre si mu dala
Ja som neni šlapka ani nymfomanka,bolo to s chalanom s ktorým som dlho chodila takže nie že by som roztiahla nohy hocikomu..a aspoň bola sranda keď sme nemohli u neho doma
@dracoolka a som neni šlapka ani nymfomanka,bolo to s chalanom s ktorým som dlho chodila takže nie že by som roztiahla nohy hocikomu..a aspoň bola sranda keď sme nemohli u neho doma
@alysia podľa toho v ktoru hodinu si tam bola lebo byť tam v noci a niečo riešiť medzi panelákmi je dakedy troška pekná hrá zvukov . a nie je to čudné, tiež som mal story z detského ihriska v nočných hodinách
@dracoolka ked ta seru moje nazory tak sa zastrel aj ty...a nabuduce sa nezadrhni ked sa budes smiat
@floremcorde ked uz mi chces nieco napisat tak ma aspon tagni ty trubka...a neriesim si tu komplexy...vidis ani dracoolka s tym nesuhlasi...ja som sa len vyjadril po svojom..
Neviem ako to nazvať ale .... V jednej chatke na vrchu jedného kopca kde sa chodia turisti občerstviť kofolou za 2€ čipsamy za 1,50 atd.... tak v tej chatke sú schody hore a tam na poschodí kde je v podstate rozhľadna mapa, kompas, chodia tam turisti, pod nami bol predavač tých vecí a mi mu hned nad hlavou takže tam
kino,prezliekarne v neakom shope s handrami,na velkej cervenej hviezde-komunisticky cintorin, postel jej rodicov, schody vedla kuchyne s hluchou babkou...ja by som radsej lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Alebo výťah... no ale viac epický bol ten aquapark...
Na takom, o ktorom ani nevieš, že existuje. A nebudem to prezrádzať, lebo ešte tam pôjdeš aj ty..
interný humor. hihi
@majo sa isto smeje.
@floremcorde ked uz mi chces nieco napisat tak ma aspon tagni ty trubka...a neriesim si tu komplexy...vidis ani dracoolka s tym nesuhlasi...ja som sa len vyjadril po svojom..