v knižnici
V kukuričnom poli,
vo výťahu
v škole na hajzloch
na návšteve
na káre
na úrade práce na hajzloch
v reštike na hajzloch
v aute
v lese
v sracej búde na chate
a to je asi všetko
@ruderenee v hoteloch Formula1 vo francúzsku teda ono to bola manželská posteľ a nad ňou ešte jednolôžko to je tak bohovsky vymyslené aby sa na plochu 2x2 metre zmestili 3 postele
@candy36 ako poeticky si to nazvala, že hotel (mala som tú česť byť tam jednu noc, bohužiaľ
postele ešte vpohode, no keď som videla rovnako riešenú toaleto-sprchu začala som mať vážne obavy kam som sa to dostala
@glamurous toaletosprchu? wtf? myslíš to one pre vozíčkarov čo nešlo ani zamknut? len pre tvoju info, ono sú tam aj normálne sprchy, a oproti hotelom/penziónom u nás tam aspoň všetko funguje, a nie je tam kopec zbytočných blbostí.
@candy36 jaj som si ho zmýlila s iným hotelom, aj v tomto sme spali tak sa mi splietli názvy,... lebo v tom druhom sme mali rovnako riešené postele a kúpeľne boli na každej izbe. bohužiaľ mali 1x1meter a sprchovať sa trebalo nad záchodovou misou, tí tučnejší na nej asi museli rovno stáť aby sa vôbec pomestili
@glamurous lol, tak to musel byť dobrý brutus ale hovorím aj v tom F1 mali dačo také a ešte to ani zamknut nešlo, a to podaktorí zistili až posledný deň...
formula 1 vo francuzku... manzelska postel a nad nou jedno lozko a v rohu izby umyvadlo... hej tam je to dost na kkt ale mala si skusit tie plastove sprchy tam to slo celkom ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» shariwatt.files.wordpress.com/2008/04/mr-burn...
V kukuričnom poli,
vo výťahu
v škole na hajzloch
na návšteve
na káre
na úrade práce na hajzloch
v reštike na hajzloch
v aute
v lese
v sracej búde na chate
a to je asi všetko
postele ešte vpohode, no keď som videla rovnako riešenú toaleto-sprchu začala som mať vážne obavy kam som sa to dostala
formula 1 vo francuzku... manzelska postel a nad nou jedno lozko a v rohu izby umyvadlo... hej tam je to dost na kkt ale mala si skusit tie plastove sprchy tam to slo celkom ok