Chcela som sa vyjadrit,ale snazim sa obmedzit nadavanie....
Vy ste jaki sprosti ludia?Sex patri medzi dvoch ludi, a podla mna to straca caro ked hocikde po internete vypisujete, kde a v akych polohach ste to "robili"...
Svatuskarka nie som, ja toho mam tiez dost odskusaneho, ale nepotrebujem si masirovat ego na nete, a ukazovat, aka som svetaskusena...
kks neviem asi nikde iba v posteli a mne to pride nepohodlne v aute, lese a pod. A jebem adrenalin ci co z toho vlasstne mate. Ja mam manzelsku postel a tam sa da barz jak prevracat Ja sa radsej s partnerkou hram napr. na casnicku a pod lepsie nez jebat v blate a na prepotenzch sedackach
@alpynus to sa nepytala inak....a ja sa zas necudujem, ze tebe este ziadna nedala
Mne je to srdečne jedno, len neviem pochopiť, prečo dospelí ľudia, ktorí by v minulých desaťročiach už aj deti mali, píšu a myslia na ešte väčšie prasačiny ako tie deti, ktoré by mali...
@alpynus nemusis ma ty nic ubezpecovat, radsej ubezpec svoju "nadpriemerne inteligentnu" gebulu, ze do ludi sa nemas co starat kto s kym chrape a uz vobec vytahovat ci bola alebo nebola zasnubena....
Viem, že nemusím, je to len moja dobrá voľa, aby sa z Teba nestal latentný klamár ; )
A mne je úplne jedno s kým a kde sa kto pári a či je alebo nie je niekto zasnúbený - tieto informácie mi poskytla ona, ja som hľadal medzi nimi len súvislosť ; )
Má veľa rokov na to, aby si mohla uvedomiť možné následky jej konania -> a ak jej to nevadí, tak je všetko v poriadku ; )
@alpynus neskoro uz som klamar ja neviem preco maju niektory ludia potrebu rozmyslat nahlas a hladat suvisloti pred ocami inych. Hej to ma a preco myslis, ze to konanie malo dake nasledky??? Zjavne to vadi tebe a nie jej. Pisala niekde ze jej to vadi, ze ju to mrzi alebo lutuje toho? Zrejme nie.
To video asi neuvidis pretoze neviem kde som ho videl neboj velmi rad by som ti ho poskytol
Ja si nemyslím, že by jej to nejak vadilo (nikde som to ani nespomenul) - skôr to vyzerá tak, že moje riadky vadia Tebe, obraňovač čudných mravných cností ; ) Tým, že jej nevadí písať o sebe, tak jej zrejme nevadí, že o nej môžu písať iní (to je ten následok).
A aká bola pointa toho videa? Možno si spolu spomenieme ; )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
dajte už pokoj s tým sexom...
tiez v lese, na schodoch,
raz na zachode na diske to som bola este pubertiacka
chcela som vo vytahu to mi ale zatial chalan nesplnil
vo vlakuuuuuu to bola krasa na lavicke pred jeho chatou
na kuchynskej linke, na pracke, vo vani tiez odporucam
na 2-och fitloptach - tiez bomba...
vo vyhladni pri lese...
uz si na viac hriechov nepamätam vsetky hriechy boli spachane s jednym a tym istym len tak pre info
... ale nie,,,bože čo sa stým chválite že kde a čo,otazka znie či ste mali orgazmus
...
...
ale tak to bolo postojacky, nie na hrobe....
este som zabudla, ze skoro raz v obchode v kabinke
nahodou to dost vzrusuje v lese...riziko pristihnutia, ked to robis za bieleho dna
a este ked su lienky v okoli ako vtedy...krasa to bola
a to ostre svetlo v lese to je taky iny pocit....ako doma
Pozri sa na www.14rocnenadrzanedeti.sk
Vy ste jaki sprosti ludia?Sex patri medzi dvoch ludi, a podla mna to straca caro ked hocikde po internete vypisujete, kde a v akych polohach ste to "robili"...
Svatuskarka nie som, ja toho mam tiez dost odskusaneho, ale nepotrebujem si masirovat ego na nete, a ukazovat, aka som svetaskusena...
boze zeny...
A mám Ti teraz začapkať alebo poslať písomne pochvalu?
Inak, to s tým, čo Ťa nechal tesne po zasnúbení? Ani sa mu už nečudujem ...
@alpynus to sa nepytala inak....a ja sa zas necudujem, ze tebe este ziadna nedala
Udivuje ma Tvoje sebavedomie, najmä to, že si nepochybne myslíš, že niektoré veci o mne vieš ešte lepšie než ja sám ; )
Video so mnou? To by som si aj ja rád pozrel ; )
A ak si naozaj myslíš, to čo si myslíš, tak Ťa môžem ubezpečiť, že si klamár : )
@shelia
Mne je to srdečne jedno, len neviem pochopiť, prečo dospelí ľudia, ktorí by v minulých desaťročiach už aj deti mali, píšu a myslia na ešte väčšie prasačiny ako tie deti, ktoré by mali...
a toto ma sere na písaní, že človek občas nemusí cítiť tú iróniu..
Viem, že nemusím, je to len moja dobrá voľa, aby sa z Teba nestal latentný klamár ; )
A mne je úplne jedno s kým a kde sa kto pári a či je alebo nie je niekto zasnúbený - tieto informácie mi poskytla ona, ja som hľadal medzi nimi len súvislosť ; )
Má veľa rokov na to, aby si mohla uvedomiť možné následky jej konania -> a ak jej to nevadí, tak je všetko v poriadku ; )
A aspoň link na to video by som rád videl : )
To video asi neuvidis pretoze neviem kde som ho videl neboj velmi rad by som ti ho poskytol
Pretože pravda nemôže ublížiť, práve naopak.
Ja si nemyslím, že by jej to nejak vadilo (nikde som to ani nespomenul) - skôr to vyzerá tak, že moje riadky vadia Tebe, obraňovač čudných mravných cností ; ) Tým, že jej nevadí písať o sebe, tak jej zrejme nevadí, že o nej môžu písať iní (to je ten následok).
A aká bola pointa toho videa? Možno si spolu spomenieme ; )
» a3.vox.com/6a00c2251f9511f...
vo vani
na kuchynskej linke
v takej murovanej detskej preliezke vonku
v bráne
na záchodoch na diske
na pláži
ja sa chvastat nebudem,aj kebyze mam cim