ked som bol uplne maly este skolkar tak som fical na noga a skrucany na tom som aj zaspaval,potom prišel MC Hawer( ) , O-zone,Gigi,a čo ja viem čo ešte
ja ficim na eminemovi od 9rokov........ale z hentoho las ketchup som jednu pesnicku pocul a este som to aj tancoval .......a o zona jasne ti buzici tez jednu pesnicku
z tých uvedených som to mal ja veľmi zaujímavo... lebo fanúšikom Blue som sa stal tuším až pri vydaní tretieho albumu a fanúšikom Atomic Kitten dá sa povedať, že asi až po rozpade
ale nemôžem povedať ani jedno meno, že na kom som fičal, lebo vždy ich bolo neúrekom a nechcem žiadnemu ukrivdiť
@35 aj jaaa to boli casy. ale hlasovat nebudem,lebo som zboznovala aj o-zone aj las ketchup, aj nogu so skrucanym a aj blue. a mnohych inych ako shakiru, nataliu oreiro, ...
keď som bola zasran taký ten malý 4.ročný tak samozrejme Aqua Iné Kafé(to zapríčinili moji bratia) a Peter Nagy a deti. Potom ma chytili Blue a vblastne všetky skupiny z ankety ale Aqua je Aqua musím niekde nájsť ešte pásku(áno pásku, CD-čko nemám)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
O-zone som neznášal už od prvého počutia
no len dovtedy, kým som nezistil, že pásku si môžem aj vyrobiť, nielen dostať od rodičov
toto je stare jak... a furt dobre
@majo ved to je pohoda na tom fičí ešte niekto aj dnes nieje to tak zlé ako o-zone
ach to bolo..a ešte Britney Spears!
(OMFG)
ale nemôžem povedať ani jedno meno, že na kom som fičal, lebo vždy ich bolo neúrekom a nechcem žiadnemu ukrivdiť
bolo to dávno
... ale inak som fičala najmä na thalii a natalii oreiro, ale aj na ine kafe a na no name, akože velice rozmanitý hudobný vkus som mala
ja som vyrastal na takych veciach a tomu podobnych...dnes sa to akosi prerastlo do roznych rovin muziky