Vzhladom k tomu, ze som cele dni od rana do vecera v skole a vo volnom case sa z toho len spamatavam a to som uz s kopou skolskych veci riadne pozadu, tak je to bohuzial dost malo.
ide to dolu vodou a najbližšií mesiac a pol nevidím možnosť zmeny... čo som si zasiala, sneh teraz prikrýva, musím ho postupne odhrabať, aby mohli nové semiačka potom začať rásť...
dalo by sa to vypočítať tak, že si spíšete všetko, čo by ste chceli a mali v živote robiť, potom spíšete, čo robíte a tento počet činností vydelíte tým celkovým.
najlepšie roky môjho života. žijem rýchlo, zmätkujem a som trápna. rýchlejšie už neviem, ale keby to išlo, idem do toho. sa budem sťažovať a pičovať, ale mne sa to celé páči a nemenila by som ani za boha. veď aj vecko hovorí, že je kurva hrdý, že nemusí robiť to, čo nechce. platí aj na mňa
U mňa to je takto: Najskôr veľká eufória z konca semestra. Lenže radosť rýchlo opadla (hneď ako som prišla domov zo školy) a teraz som vo vegetatívnom stave. Najradšej by som len ležala, ležala, ležala.... Nemám na nič chuť. Neberie ma vianočná atmosféra a nechce sa mi ísť ani na stretko s kamoškami. T. j. v percentuálnom vyjadrení: bieda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Niekto berie zivot na 100% ako "Music, drugs, sex", niekto ako "family, friens, fun"
Takze nejaky vseobecny vzor nie je.
Navyse nikdy neviem ci mozem zit plnsie, alebo ci uz somnauplnom dne
ale to je všetko v minulom čase, myslím si, že strašne stagnujem a piču robím.
tak.
ale vzdy sa da nieco zlepsit, preto 90-100%