ja sa postupom času hanbím za všetko, čo som napísala. dnes by som to napísala inak.
hrdosť mnou zmieta len v prípade SMEčka, aj to nie úplne, len kvôli jednému článku, čo otlačili v novinách, mal mrte vysokú čítanosť a veľa zdieľaní na FB. čo doteraz úprimne nechápem.
v podstate každý jeden je kúsok zo mňa a každý jeden má pre mňa veľký význam. Možno druhí tomu nechápu, nesnažím sa písať tak aby to všetci chápali. Stačí, keď to ja chápem a pár ľudí, ktorých mám rada... no každý jeden blog pre mňa veľa znamená...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale posledný som vymazať úplne nemohla, ale nie kvôli tomu, čo som napísala ja, ale kvôli tomu, čo tam napísali iní
kus..ale inak ani veľmi nie, furt sa mi páčia viac cudzie blogy jak tie moje xD
hrdosť mnou zmieta len v prípade SMEčka, aj to nie úplne, len kvôli jednému článku, čo otlačili v novinách, mal mrte vysokú čítanosť a veľa zdieľaní na FB. čo doteraz úprimne nechápem.
napr. » www.birdz.sk/webka/miaja/blo...
alebo aj
» www.birdz.sk/webka/miaja/blo...
a toto tiež
» www.birdz.sk/webka/miaja/blo...
» www.birdz.sk/webka/madiska/b...
Má najviac hviezdičiek spomedzi všetkých mojich blogov a najviac mi ho ľudia chválili