Ja som nechcela prvý krát veriť tomu že vidím čo vidím stuck_out_tongue:otom len prišla za mnou do izby mama a povedala "Vieš,aj mne sa to stalo ako malej,ale to rodičia robievajú a kde to majú inde ak nie doma,pochopíš keď budeš veľká." Ja som veľká!
Hej, to som bola malá, šla som ich ráno pozdraviť do izby. Vysvetlenia sa mi dostalo. "Hrali sme sa na schovávačku." (Netúžim sa dozvedieť, čo sa tam presne dialo)
Ja len na to, že nabudúce sa majú hrať na schovávačku v noci.
Ale vkuse ich počuť. Ako, človek si na to časom zvykne, šak sme predsa ľudia a tieto veci sú normálne, ale predsa je to len dosť nechutné.
@23 ach,ta fantazia rodicov sa straca tak rychlo...predsa v aute,daleko od tetskej izby, v hoteli, bars aj do opla nech idu.
nie je nic horsie nez ich pocut cez stenu a spi potom... a aby to nestacilo,tak rano este tatino objima maminu v kuchini,ked robi ranajky a potom jedzte.. ach ...
rodičov nie, ale raz som nachytal tetu priamo pri fajočke.... tváril som sa že nič nevidím, a len som sa otočil, zhasol a odišiel ako keby nič.... ráno sa mi ani do očí nedokázala pozrieť, potom na to nejako zabudla, ale bohužiaľ ja nie
Nuž mne sa to stalo, keď som mal vari 8 rokov, alebo 9 Volal ma môj brat, že otec leží na mame, tak sme oknom pozerali, ale iba tak ukradomky a veľmi krátku chvíľu. Uvidel som len otcove chodidlá ako sa v pravidelných rytmoch pohybovali. Neskôr sme našli aj prezervatívy, ale stara mama nás veľmi rýchlo presvedčila aby sme to okamžite zahodili, pretože "to mal čert na jazyku natiahnuté" Samozrejme, že som takej jej báchorke ani veľmi neveril, ale ona bola pomerne presvedčivá...možno sama tomu verila.
nie ale kamaratka co ma brata tak ano lebo nemohol spat a sa cudoval co mama tak vresti ze este no on bol maly tak vosiel do izby a zbadal mamu ako sedi na jej otcovi...
bohužial ale to som mala asi 5 rokov a ešte som spavala poobede....a raz som nemohla spat a hrala som sa a pokazila sa mi hračka tak som šla do spalne neh mi to ocino zalepi a akurat som ich vyrušila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A inač myslíš to akože mamu a oca spolu alebo s niekým iným?
Došlo mi to až o rok neskôr a nejak tragicky som to nebrala.
ale hodnú chvíľu mi trvalo ako decku prísť na to, čo to vlastne robia
Ale raz som hladala mamin sveter a smatrala som vzadu v skrini a nasla som tam cely velky sacok s pomockami och...tak z toho mam traumu este dnes...
Ja len na to, že nabudúce sa majú hrať na schovávačku v noci.
Ale vkuse ich počuť. Ako, človek si na to časom zvykne, šak sme predsa ľudia a tieto veci sú normálne, ale predsa je to len dosť nechutné.
@23 ach,ta fantazia rodicov sa straca tak rychlo...predsa v aute,daleko od tetskej izby, v hoteli, bars aj do opla nech idu.
nie je nic horsie nez ich pocut cez stenu a spi potom... a aby to nestacilo,tak rano este tatino objima maminu v kuchini,ked robi ranajky a potom jedzte.. ach ...
Ja som už nachytala oboch, ale každého s iným! xD
Ale už sa rozvádzajú, čiže môžem pokojne spať.
=D pekne.. konecne fajn prispevok