caute napadla ma tato diskusia ZEE CI STE NIEKEDY PRYCHYTILI ALEBO POCULI NIEKOHO PRI SEXE?? napadlo ma to preto lebo nedavno mi mala sesternica vravela /ona spava s rodkacmi este v spalni/ ze sa raz zobudila a pocula nejake vzdychy ako keby niekto bil ni
xDDDD . No ja som raz noo prichitil to ani velmo nie ale skor vyrusil Som chodil na zakladku a idem domov , strcijm kluce do zamku a nist , nedalo sa otvorit potom som len z vnutra pocul buchot rtreskot a potom smiech po par minutach mama otvorila a isla sa rychlo schovat do sprchy k otcovy
ano,raz ked som mala 10-11rokov,tak som rano v sobotu chcela ist za mamou do postele,ale zahadne boli zatvorene dvere,tak ja ze radsej ich neotvorim a pozriem sa co robia..hm,bol to odpudivy pohlad bleee..na to nikdy nezabudnem..traumu mam dodnes..ale okrem nich som nepristihla uz nikoho,chvalabohu!!
na vysokoskolskom intaku? kazdy tyzden. Zaujimave je, ze ked som nahodou vbehla niektorej kamoske do izby ked sexovala, tak bola baba vzdy hore....Asi mam dominantne kamosky
@12 veľmi podobné skúsenosti na ubytovni... chudák spolubývajúci, ked sa prvýkrát na to zobudil vraj skoro zrácu dostau, no rýchlo našiel spôsob na prekonanie: otočiť sa na druhú stranu a vankúš na hlavu
sme boli u kamošky doma a spali sme na manželskej posteli,oni tam súložili na jednej a ja som ležala na druhej...a chlapec sa so mnou dokonca rozprával...bych ho kopla do riti,že by mi nohu osral...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a musím sa priznať aj ja som to skúšala a nie raz..je to adrenalín..a je to riadna sranda..hehe
dufam ze sa dnes dokazem z tohoto prestat smiat
@sitnxan mne daco o tom hovor ake su tenke steny presvedcial som sa o tom na vlastnej kozi
to v akom meste studujes?