čo ja vim...ja som bola najviac zamerana na xlapov od 7 do 12 rokov a ptm nejak v 13 som nemyslela na nič ine len na bunkre a cistivala som potocky a tak...v 14 sa to mrte zmenilo
takze si este raz napisem otazku. Tvoju. Na co je frajer 14 rocnej a maldsim. A 14 rocnemu? Hmm trosku cudne. takze budem odpovedat na to ze 14 r. fafrnkom ano?
No podla mna je to na ... ani neviem len tak proste aby mali a aby nevyzerali ako chudaci. ktovie na co. Taka ista otazka by mohla byt aj pre nas starsich. na co je nam frajer/ka? Odpovedz si. .... (nemusis tu priamo)
@warcraft3 no tak ano sme starsi ale aj tak. aj oni majui pravo. Skoda, ze neviem na to odpovedat ja som v 14 nemal ziadnu takze neviem. Ale urcite taka frajerina to moze byt. A zasa aspon bude trufalejsi ked bude starsi. Takze zasa nic nie je na skodu. ale zasa vsetko s mierou.
hmm,ja chalana nemam ani sem nemala,ani mi nechyba ale nejak sa okolo mna zacinaju mnozit cerstve trinastky ktore chodia so 16-17 rocnymi, hmm,take su dojemne s tyma komentarma v profiloch na pokeci.. 1 000 000 KOMENTAROV,
ja som mala frajera v trinastich a boli sme spolu dva roky a je to fakt kktina ale tak vtedy som s nim proste chcela byt tak som snim bola co ja viem...druhykrat uz by som to asi neurobila a mozno zase aj hej neviem.zas keby osm sa s nim vtedy nedala dokopy tak by osm teraz nevedela este ani ako chlapec vyzera
aby ste sa šeci čudovali dpče,nekere 14ky su deti a nekere normalne..nekto je decko a hra sa na velku aby zapadla,nekto možno uz ako decko nemysli a nemusi čakať kym bude mať vek na vzťahy
ste chory ?..preboha asi ze naco, boze ked sa maju dvaja radi, trosku viac radi, tpreco by nemohli byt spolu ? preco by nemohli spolu " chodit " ? hmmm ?...ved potom su na to najkrajsie spomienky,...teda teraz nehovorím o tých novodobých párikoch co maju kazdý den iného partntera. a potrebujú sa predviezt..ale prosto ked sú dvala co sa k sebe hodia maju sa radi..preco nie ?..robite s toho vedu...strasné...kto povedal ze mladsí nemôzu lubit haa ?...isto daky deges...a teraz to vsätci "dospely" hlasia, a najmä ty ktorý by sa maly čo učit od tých 14 - ročných ...vid Holiknight...bez urazky..
@33 ja nechapem dnesnym mladym...chcu byt rychlo dospely, preto uz 12 rocni spolu chodia ked som ja mal 12 radsej sme pozerali pokemonov...tomu pochopis okolo 14-15, alebo kedy to na teba pride...tzv. zivocisny pud parenia ci ako by som to nazval...
@33 uvedom si že v 14 ťažko môže to malé decko mať plnohodnotný vzťah...keď tak, staší chalani takéto dievčatá len pojebú, lebo staršie, v respektíve, ich veková skupina s nimi nechce mať nič spoločné...poznám kopu chalanov, 19,18 ročných, ktorí striedajú malé štrnástky a trinástky z mojej školy, a potom, keď sa ich nabažia tak ich odkopnú, alebo, ešte lepšie, tieto malé kurvy sa potom lepia na ďalíšich xy starších chalanov...
Tiež sa pýtam Zostala som v šoku pred pár rokmi, keď som si v časopise čítala problém 11 ročnej baby, ktorá sa pýtala, že či je normálna, keď ešte nemala priateľa...
no tak ja viem že ešte tieš nemám nejak veľa rokov....ale ja som v 14-tich na chlapcov nejak nepozerala...... a podľa mňa je to blbosť.... jedna moja kamoška začala chodiť v 14-tich s 21 ročným.......aj s nim spala v 14-tich..... mi povedzte aká je toto zodpovednosť? veď sa mohlo niečo stať a čo by potom robili??
suhlasim s amy...v 14tich je to chodenie...nikomu neubliži...po rozchode...maximka 2 tyzdne smutku a frci sa dalej...stretnut lasku v 14tich...o tom silno pochybujem...
@47 jj o tom to hlavne je v mojom veku ja chodim s jednou uz 3 mesiace ( urcite niekto napise ze WOW xD ). ako mame sa radi a velmi aj sa lubime ( ak sa to tak da nazvat ) ale nemyslime na SEX... nwm preco si kazdy mysli ze SEX musi mat kazdy par co spolu chodi....
@50 ...to si asi ty myslis a nad takymi vecami mas cas este rozmysla...ne to este aj pisat...
...nehovorim, ze vztahy v 14 a nizsie su zle, ale ako bolo povedane su to len take kvazi napodobeniny....pride prva nejaka hadka a bum zrazu nie su spolu..dievca prve dva tyzdne sa sprava ala EMo a hned na to uz sa smeje s dalsim....
...a co tu pisem to si moje poznatky zo zivota ktory zijem,....a oblokopujuho mnoho "starsich deti"(10-14)...a hadam si dokazem vyvodit nejake zavery....
ALE ZAS NO ... 13 ROCNE TO ESTE CHAPEM ZE IM JE CHALAN NA NIC ALE 14 ROCNE TO UZ PODAKTORE MOZU BYT VYSPELE NEMYSLITE A MOZU ZAZIT AJ OZAJSNY VZTAH ...NEMOZTE VSETKY ZAS BRAT TAK ISTO ... =P
nechapem zdaa sa mi ze je to v ich veku este len kamaratstvo a ked si daju pusu az si dajuu tak si myslia aky su uz dospely....a ked sa niekto okolo toho druheho mota tak sa zacnu hadat a zase sa hrat na dospelych...ach ta mlaadez a ich problemy xD
pre mna za mna keď sa majú radi najď sebe spolu chodia branit nebudem... ja mam vzťahy momentálne ako povedala kamarátka "tak hlboko ako sa len najviac da"
hmm... je to pravda jak to bolo tuna mnohokrat spomenute. 14 chcu vecsinou chalana len aby sa vychvalovali... So mnou sa moja rozisla koli "inemu" tzv lepsiemu bo je odomna starsi o 1,5 roka a je podla nej krajsi ( aj je ) alesere ma ze mi na ICQ len tak napisala ze sa so mnou rozchadza a potom ani nie minutku nato ze uz chodi s inym... sak ja som skoro s taburetky co mame pri kompe spadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
akurat dnes sa mi jedna na pokeci chvalila, ze ako 12 rocna chodila s 18 rocnym...
No podla mna je to na ... ani neviem len tak proste aby mali a aby nevyzerali ako chudaci. ktovie na co. Taka ista otazka by mohla byt aj pre nas starsich. na co je nam frajer/ka? Odpovedz si. .... (nemusis tu priamo)
ste chory ?..preboha asi ze naco, boze ked sa maju dvaja radi, trosku viac radi, tpreco by nemohli byt spolu ? preco by nemohli spolu " chodit " ? hmmm ?...ved potom su na to najkrajsie spomienky,...teda teraz nehovorím o tých novodobých párikoch co maju kazdý den iného partntera. a potrebujú sa predviezt..ale prosto ked sú dvala co sa k sebe hodia maju sa radi..preco nie ?..robite s toho vedu...strasné...kto povedal ze mladsí nemôzu lubit haa ?...isto daky deges...a teraz to vsätci "dospely" hlasia, a najmä ty ktorý by sa maly čo učit od tých 14 - ročných ...vid Holiknight...bez urazky..
insie sa od nich nemam co naucit
ja som skoro spadol zo stolicky ked som to cital
toto riadne odcudzujem......
A prečo ťa to aj trápi? Neriešila by som ... nech si robia čo chcú
niektore dnesne decka to uz prehanaju
...nehovorim, ze vztahy v 14 a nizsie su zle, ale ako bolo povedane su to len take kvazi napodobeniny....pride prva nejaka hadka a bum zrazu nie su spolu..dievca prve dva tyzdne sa sprava ala EMo a hned na to uz sa smeje s dalsim....
...a co tu pisem to si moje poznatky zo zivota ktory zijem,....a oblokopujuho mnoho "starsich deti"(10-14)...a hadam si dokazem vyvodit nejake zavery....
ale som rada že prvé skúsenosti som mala medzi 15-16...po pár rokoch mám iný pohlad aj názory takže chápem že tiež som nebola v tom veku dokonalá